Ο Εμενίκε λιώνει στην προπόνηση στην Μπολόνια! (vid)

Ο Εμενίκε λιώνει στην προπόνηση στην Μπολόνια! (vid)

Ο Εμενίκε προπονείται σκληρά σε κλινική αποκατάστασης στην Μπολόνια για να γυρίσει είναι 100% έτοιμος στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν είναι ακόμη στη διάθεση του Τάκη Λεμονή. Ο Νιγηριανός επιθετικός παραμένει στην Μπολόνια εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάσταση στην κλινική του διάσημου Ιταλού ορθοπεδικού, Μαουρίλιο Μαρκάτσι.

Ο 30χρονος φορ παραπονούνταν για ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο εδώ και πολύ καιρό και για αυτόν τον λόγο έχασε πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ετσι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να τον στείλουν σε ένα από τα πλέον καταρτισμένα κέντρα αποκατάστασης στην Ευρώπη, στο οποίο κατά το παρελθόν είχαν βρεθεί και οι Μήτρογλου, Λέτο.

Πότε θα είναι έτοιμος να μπει στους αγώνες του Ολυμπιακού ο Εμενίκε; Αυτό είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία πως εφόσον το πρόγραμμα πηγαίνει όσο καλά προκύπτει από την επικοινωνία μεταξύ των γιατρών, είναι πιθανό ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» την επόμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος, πάντως, είναι εξαιρετικά αισιόδοξος, υποστηρίζοντας πως «θα επιστρέψω πιο δυνατός». Μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο από τη σκληρή δουλειά που κάνει στην ιταλική κλινική, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι ο ίδιος κάνει τα πάντα για να επιστρέψει 100% έτοιμος στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Εμενίκε λιώνει στην προπόνηση στην Μπολόνια για να γυρίσει ε…

Ο Εμενίκε λιώνει στην προπόνηση στην Μπολόνια για να επιστρέψει 100% έτοιμοςΔείτε περισσότερα: http://to10.gr/podosfero/superleague/24293/o-emenike-lioni-stin-proponisi-stin-bolonia-vid/

Δημοσιεύτηκε από to10.gr στις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ