Τζον Καμπάνης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παρολίγον ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ

Τζον Καμπάνης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παρολίγον ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ

Απεβίωσε ο Τζον Καμπάνης.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Τζον Καμπάνης.

Ο Καμπανής είχε φτάσει μια ανάσα από την αγορά του ΠΑΟΚ, καθώς είχε ενδιαφερθεί για τους ασπρόμαυρους στη μετά – Μπατατούδη εποχή.

Διαβάστε επίσης: Χαμός για Καμπρέρα: Τι λένε στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό…

Ο παρολίγον ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Άνδρο και είχε τέσσερα παιδιά. Μάλιστα, είχε φροντίσει για την ίδρυση του Bibiana tennis Club, δίνοντας τη δική του αθλητική πνοή τόσο στο χωριό του, όσο και στο νησί.

Ο Δήμαρχος της Άνδρου, Δ. Λοτσάρης, δεν παρέλειψε να πει το δικό του «αντίο» στον Τζον Καμπάνη.

«Καπετάνιε Γιαννούλη Καμπάνη, σαλπάρισες για απάνεμα λιμάνια, χωρίς να μας προειδοποιήσεις. Χωρίς να προλάβουμε να σου πούμε ένα στερνό αντίο. Πριν να προλάβουμε να σου πούμε ένα τελευταίο ευχαριστώ για όσα έκανες για τούτο δω το Νησί που τόσο αγαπούσες. Για την χρηματοδότηση της μελέτης του Νέου Δημοτικού Σχολείου της Χώρας, που κάθε μέρα πλησιάζει όλο και περισσότερο στην στιγμή που θα δεχθεί «στην αγκαλιά του» τους μικρούς μαθητές.

Για την αναστύλωση του Φάρου του Γαυρίου που είναι σε εξέλιξη. Για όλες μας τις συζητήσεις και τις πολύτιμες συμβουλές σου για το μέλλον της Άνδρου που τόσο αγαπούσες. Εκπροσωπώντας την Άνδρο μας, σε ευχαριστώ για την ανεκτίμητη και συνεπή προσφορά σου. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά σου και στους υπόλοιπους συγγενείς».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λάσκαρης τόνισε: «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, για τον αιφνίδιο θάνατο του Ανδριώτη cpt. Γιανούλη Καμπάνη. Στο άκουσμα του θανάτου του, κλείνει άλλος ένας κύκλος της νεότερης ιστορίας του νησιού, καθώς υπήρξε ευεργέτης για πολλούς συντοπίτες του, αλλά και χορηγός σε κοινωφελή έργα για όλο το νησί, με σημαντικότερα την μελέτη επέκτασης του Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου και την ανακατασκευή του φάρου Γαυρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ