Ράσταβατς: «Χάσαμε την Ευρώπη λόγω της διαφοράς τερμάτων»

Ράσταβατς: «Χάσαμε την Ευρώπη λόγω της διαφοράς τερμάτων»

Πικραμένος από το γεγονός ότι η Ξάνθη έχασε στην ισοβαθμία την έξοδό της στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο Ράσταβατς, μετά τη νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Περήφανος για τη χρονιά που πραγματοποίησε η Ξάνθη, αλλά στεναχωρημένος που η ομάδα του έχασε στην ισοβαθμία την έξοδο στην Ευρώπη, εμφανίστηκε ο Ράσταβατς, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1.

Ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε ότι οι παίκτες του πάλεψαν μέχρι το τέλος απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στη σταθερότητα που επέδειξε η ομάδα του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλοι στο στρατόπεδο της Ξάνθης στη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι άσχημο που δεν είμαστε στην Ευρώπη λόγω της διαφοράς τερμάτων. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και παλέψαμε μέχρι το τέλος.

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και για τη σεζόν που κάναμε, αλλά και τη σταθερότητα που είχαμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος που όλοι στο κλαμπ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ