Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την Αυστρία

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την Αυστρία

Με 33 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει το «τριφύλλι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία.

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είναι 33 στον αριθμό, θα αναχωρήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία.

Διαβάστε επίσης: Με Τζένγκο και Γκούσιν για την παραμονή στην Α` κατηγορία του ευρωπαϊκού ομάδων

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή του «τριφυλλιού» συμπεριελήφθησαν ακόμα και οι μικροί ενώ οι διεθνείς θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους από την Τρίτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

Την τελευταία τους προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» έκαναν το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πριν την απογευματινή αναχώρηση για Αυστρία. Τελικός προορισμός το Bad Erlach, όπου θα παραμείνει έως και τις 10 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 33 ποδοσφαιριστές

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ