Με τα φρένα σπασμένα ο Αλγκασίμ Μπα – Νέα σούπερ εμφάνιση και γκολ στο AFCON K23 (Vid)

Με τα φρένα σπασμένα ο Αλγκασίμ Μπα – Νέα σούπερ εμφάνιση και γκολ στο AFCON K23 (Vid)

Ο Αλγκασίμ Μπα συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο και με την εθνική του ομάδα - Αυτό είναι το νέο κατόρθωμα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

Ο Αλγκασίμ Μπα αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στη β ομάδα του Ολυμπιακού, με τον νεαρό Αφρικανό να είναι εξαιρετικός στο δεύτερο μισό της Super League 2 και να σκοράρει ακατάπαυστα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων μετά τους τρομερούς μήνες στην Ελλάδα, συνεχίζει με σπασμένα φρένα και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ23. Συγκεκριμένα, ο Μπα που είναι αυτός που είχε στείλει τη Γουινέα στην τελική φάση της διοργάνωσης με δικό του τέρμα, αλλά είναι και αυτός που στην πρεμιέρα του τουρνουά σκόραρε για τη Γουινέα.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με το Μαρόκο στην πρώτη αγωνιστική βρήκε δίχτυα με μία έξυπνη εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από μακρινή απόσταση και δύσκολη θέση.

Είναι σε τρομερή κατάσταση από τον Γενάρη και μετά και φαίνεται και από τους αριθμούς και τα στατιστικά του, αφού στη Super League 2 με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 9 γκολ και στη Γουινέα δικαίωσε και την επιλογή των ανθρώπων της Εθνικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Μπα στην ενδεκάδα της Γουϊνέας είναι κι άλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Αγκιμπού Καμαρά, που ήταν κινητικός και δημιούργησε αρκετά, με τους δύο ερυθρόλευκους να γίνονται αλλαγή στο 89′.

Εντέλει πάντως το Μαρόκο ήταν αυτό που πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι του Αμπντέ που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, αλλά και χάρη στο VAR, αφού η Γουϊνέα σκόραρε στο 98, αλλά με υπόδειξη του VAR το τέρμα της ακυρώθηκε.

Δείτε τα βίντεο με το γκολ του Αλγκασίμ Μπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ