Το αντίο των Κάτσε και Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό (pics)

Το αντίο των Κάτσε και Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό (pics)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, οι Έργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης, ενημέρωσαν τους φίλους του τριφυλλιού πως ήταν το τελευταίο τους παιχνίδι με την ομάδα.

Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός χαφ, έπαιζε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Μετά λοιπόν τη λήξη του ματς κόντρα στην Ξάνθη στη Λεωφόρο, στο οποίο αγωνίστηκε 90’, επέλεξε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς των πράσινων, μέσω ενός μηνύματος από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Ο Κάτσε, ανέβασε μια φωτογραφία που φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και έγραψε:

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Σε ευχαριστώ πολύ Παναθηναϊκέ. Ευχαριστώ τον προπονητή, την ομάδα, τους οπαδούς και όλους όσους με στήριξαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Today my last game. thank you @fcpanathinaikos. Thank you coach.thank you team thank you fans and everyone else they support from the first day till to the end. I wish all the best for the future!!??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ ergyskace26 στις

 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Έλληνα επιθετικό, Γιάννης Μυστακίδη, που επιστρέφει στον Δικέφαλο του Βορρά. Και αυτός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χρησιμοποιώντας και αυτός την εφαρμογή του Instagram, ανέφερε τα εξής για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό:

«Μια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο πρόσωπο μου στον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια! Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά υγειά και τύχη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ