Γιοβάνοβιτς: «Γι’ αυτό ζητήσαμε ένα φιλικό με εύκολο αντίπαλο»

Γιοβάνοβιτς: «Γι’ αυτό ζητήσαμε ένα φιλικό με εύκολο αντίπαλο»

Μετά το 4-0 του Παναθηναϊκού επί της Βικτόρια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξήγησε τους λόγους που ήθελε ένα φιλικό με χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην Cosmote TV μετά το 4-0 του Παναθηναϊκού επί της Βικτόρια και εξήγησε γιατί ήθελε το πρώτο φιλικό στην Αυστρία να είναι κόντρα σε πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Ολυμπιακό: Βάζει (ακόμη) 15 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Σίγουρα ήταν ένα ματς μετά από 10 μέρες και ένα ταξίδι, με αρκετούς νέους και παίκτες που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Για αυτό ζητήσαμε ένα φιλικό με πολύ πιο εύκολο αντίπαλο και λιγότερο χρόνο. Περιμένουμε και τους παίκτες που θα έρθουν τις επόμενες μέρες.

Δεν ξεχωρίζω κάτι. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί γιατί προερχόμαστε και από ένα ταξίδι. Όσον αναφορά το ματς δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Είναι πρώτο ματς, ομάδα μικρότερης δυνατότητας αλλά είναι καλά τέτοια παιχνίδια για την αρχή της προετοιμασίας. Είχαμε παιδιά που ήρθαν μαζί μας, νέα παιδιά και από σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι με αυτόν τον τρόπο επέστρεψαν στην ομάδα.

Είναι δύσκολο για τα παιδιά που επέστρεψαν. προσπαθήσαμε να μειώσουμε όποιο ρίσκο υπήρχε. Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα και σε μία κατάσταση που θα τους υπολογίζουμε περισσότερο. Αυτά τα ματς τους δίνουν ώθηση ψυχολογική για να τους βοηθήσει. Μετά από 8 μήνες απουσίας χρειάζονται και τη δική μας στήριξη και να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα μπορούν πριν τον τραυματισμό τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ