Στο Ρέντη ο Κασάμι, τον τσεκάρει ο Μαρτίνεθ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Στο Ρέντη ο Κασάμι, τον τσεκάρει ο Μαρτίνεθ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά από απόφαση των Κορδόν, Μαρτίνεθ!

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, ο Αντόνιο Κορδόν, είχε αναφερθεί στην απόφαση που είχε πάρει, να τσεκάρει όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Ηδη η επιστροφή αρκετών εκ των δανεικών, δείχνει ότι ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, εννοούσε όσα έλεγε. Και όπως όλα δείχνουν, αυτής της άποψης είναι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο οποίος επίσης φαίνεται ότι θέλει να αποκτήσει ιδία άποψη για κάποιους παίκτες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους, πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Κάτι που φαίνεται επηρεάζει και την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο 31χρονος Ελβετός μέσος θεωρητικά μένει ελεύθερος στις 31 Ιουνίου. Καθώς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει την περασμένη σεζόν ήταν για έναν χρόνο και έως τώρα δεν είχε γίνει κάποια συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ του Κασάμι και του Ολυμπιακού. Εντούτοις, από σήμερα ο αριστεροπόδαρος δυναμικός χαφ, επέστρεψε στις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων. Και όπως φαίνεται, αυτό δεν έγινε τυχαία. Αλλά με απόφαση του αθλητικού διευθυντή και του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ ταλέντο έφερε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Μάχη με ευρωπαϊκές ομάδες (Pics)

Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά όπως φαίνεται, ο Κασάμι θα λάβει μέρος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και μέσα από την παρουσία του σε αυτές, αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Και κυρίως εάν το συμβόλαιό του θα επεκταθεί για ακόμη έναν χρόνο. Εξάλλου, κάτι παρεμφερές έχει συμβεί και με τον Ογκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος αν και αναμενόταν να αποχωρήσει, εν τέλει η ομάδα τον κάλεσε να γυρίσει και να συζητήσουν τη συνέχιση τη συνεργασίας του. Μένει να φανεί εάν αυτό θα συμβεί και με την περίπτωση του Κασάμι.

Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Ολυμπιακό, αλλά λόγω ενός τραυματισμού στον δικέφαλο, ουσιαστικά έχασε το πρώτο μισό της σεζόν. Ξεκίνησε να αγωνίζεται μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, γράφοντας συνολικά 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ