Παναθηναϊκός : Ραντεβού με Δώνη και Λουντ για ανανέωση

Παναθηναϊκός : Ραντεβού με Δώνη και Λουντ για ανανέωση

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα για δύο ανανεώσεις άνω των 23 ετών και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους Χρήστο Δώνη και Ρόμπιν Λουντ. Το «ταβάνι» στις απολαβές, βάσει περιορισμού και το… τρικ για να τους πείσουν να παραμείνουν.

Ο Παναθηναϊκός… γλίτωσε τον υποβιβασμό αφού η Σούπερ Λίγκα ψήφισε την προηγούμενη εβδομάδα την αλλαγή του κανονισμού για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ και πλέον απομένει να την επικυρώσει η ΕΠΟ, η οποία θα είναι κι εκείνη που θα επιβάλει τις νέες ποινές. Δηλαδή -6 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και σημαντικούς περιορισμούς σε μεταγραφές και ανανεώσεις.

Ένας απ’ αυτούς τους περιορισμούς «λέει» πως η κάθε ΠΑΕ που δεν παίρνει αδειοδότηση είναι υποχρεωμένη να κάνει μέχρι δύο ανανεώσεις συμβολαίων άνω των 23 ετών. Κι αυτές με συγκεκριμένο «ταβάνι» στις αποδοχές των ποδοσφαιριστών. Δηλαδή, το νέο τους συμβόλαιο να μην ξεπερνά σε αποδοχές εκείνες που ήδη υπήρχαν.

Δώνης, Λουντ, Μολίνς και Ευαγγέλου είναι οι παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον Ιούνιο και οι πράσινοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr σκοπεύουν άμεσα να προχωρήσουν σε ραντεβού και συζητήσεις με τους Χρήστο Δώνη και Ρόμπιν Λουντ για να παραμείνουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Δηλαδή τους δύο ποδοσφαιριστές που κατά γενική ομολογία ήταν οι πολυτιμότεροι τη σεζόν που έφυγε, μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Φυσικά, διαπραγμάτευση… δεν μπορεί να υπάρξει, καθώς όπως αναφέραμε υπάρχει «ταβάνι» στις αποδοχές (δεν μπορεί να ξεπεράσει τα χρήματα που τους έδινε), ωστόσο στον Παναθηναϊκό αναμένεται να βάλουν μέσα στα νέα συμβόλαια διάφορα μπόνους (συμμετοχών/γκολ/επίτευξης στόχων) προκειμένου να ανεβάσουν τα χρήματα και να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.

Ο Χρήστος Δώνης ναι μεν φάνηκε να… αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό με χθεσινή του ανάρτηση στο Instagram, αλλά επί της ουσίας το έκανε επειδή τελειώνει το συμβόλαιό του και έχει ήδη ενημερωθεί από τη διοίκηση για την κουβέντα που επρόκειτο να γίνει. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ρόμπιν Λουντ, μιας και στον Παναθηναϊκό επιθυμούν την παραμονή του Φιλανδού μέσου στο ρόστερ της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ