Παναθηναϊκός : Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Δώνης

Παναθηναϊκός : Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Δώνης

Ο Χρήστος Δώνης έχει τώρα συνάντηση με τον Κωνσταντίνου κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σε λίγη ώρα θ’ ακολουθήσει ο Λουντ.

Το10.gr σας προϊδέασε πριν λίγες ώρες ότι ο Χρήστος Δώνης και ο Ρόμπιν Λουντ είναι οι δύο παίκτες άνω των 23 που θα κληθούν για ν’ ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Ο 24χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, μάλιστα, εδώ και δέκα λεπτά βρίσκεται ήδη στα γραφεία για να συνομιλήσει με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ενώ αναμένεται σε μία ώρα ν’ ακολουθήσει και ο Φινλανδός.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Δώνη για τρία πιθανότατα χρόνια, ενώ άγνωστο είναι τι φόρμουλα θα βρεθεί για αύξηση των αποδοχών του, αφού λόγο του περιορισμού δεν επιτρέπεται να έχει συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι εισέπραττε έως τώρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη θετική η αρνητική τώρα. Θ’ ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις, αφού ο νεαρός παίκτης θέλει, όπως κι όλοι, εγγυήσεις ότι στο εξής όλα θα κυλήσουν ομαλά. Επιθυμία του είναι να παραμείνει, αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό.

Η ίδια πρόταση για τριετές συμβόλαιο θα γίνει στον Λουντ. Ο Σκανδιναβός επίσης θα ήθελε να μείνει, όχι όμως με τις 150.000 ευρώ που παίρνει τώρα και πολύ περισσότερο με τις υπάρχουσες συνθήκες. Κι εδώ θα γίνουν δεδομένα κι άλλα ραντεβού, πριν προκύψει ανανέωση ή διαζύγιο. Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι βρίσκεται και η ΑΕΚ, ενώ το ιδανικό για τον ίδιο, αν φύγει το από το «τριφύλλι», θα ήταν να πάει στην Αγγλία, εκεί όπου ψάχνεται εδώ και μήνες και ο ατζέντης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ