Θεοδωρίδης : «Προσπαθούν να βγάλουν τον επόμενο πρωταθλητή»

Θεοδωρίδης : «Προσπαθούν να βγάλουν τον επόμενο πρωταθλητή»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης ήταν στην επίσημη παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς και αναφέρθηκε στον πόλεμο που γίνεται εναντίον των ερυθρόλευκων και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το παρών στην επίσημη παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του 48χρονου τεχνικού. Ο Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στον πόλεμο που γίνεται εναντίον της ομάδας του λιμανιού και του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, επισημαίνοντας πως κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν ήδη τον επόμενο πρωταθλητή.

Ήρθαμε όλοι σαν Ολυμπιακοί στην παρουσίαση του νέου προπονητή. Ο Ολυμπιακός σας έχει ανάγκη όλους περισσότερο από ποτέ. Προσέχετε όλοι τις δηλώσεις, τον πόλεμο, το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση να γίνουμε ένα, μαζί με τον προπονητή.

Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους Πορτογάλους προπονητές. Μαζί με τον Ζαρντίμ, με τον Περέιρα, τον Σίλβα τον Μπέντο πήραμε πρωταθλήματα και Κύπελλα. Μας πάει το πορτογαλικό πρωτάθλημα. ο πρόεδρος φρόντισε ο νέος προπονητής να έρθει στην κατάλληλη στιγμή, για να δει τα χάλια μας. Αυτό δεν ήταν Ολυμπιακός. Είναι ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά τα πράγματα.

Θέλω να υπάρχει σύμπνοια γιατί θα αντιμετωπίσουμε τα διπλάσια προβλήματα και βρωμιές από αυτά που γίνανε φέτος. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγουμε. Ήδη προσπαθούν να βγάλουν ποιος θα είναι πρωταθλητής του χρόνου.

Θέλω να βοηθήσετε τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρό μας που βλέπετε τι τραβάει, όλοι πέφτουν πάνω του και τον προπονητή μας. Μην ξεχνάτε ότι ο Βαλβέδε, ο Ζαρντίμ, ήταν σε μικρές ομάδες και μεγάλωσαν στον Ολυμπιακό. Προσφέρει πολλά πράγματα σε προπονητές και παίκτες. Επιμένω, Ολυμπιακά και τίποτα άλλο. Ο ένας ενωμένος με τον άλλο, μόνο για το καλό του Ολυμπιακού. Προστατέψτε τον πρόεδρο και τα 5 εκατομμύρια κόσμου του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ