Ατρόμητος : Τέσσερις παίκτες του κλήθηκαν στην Εθνική

Ατρόμητος : Τέσσερις παίκτες του κλήθηκαν στην Εθνική

Ο Μίκαελ Σκίμπε συμπεριέλαβε τέσσερις παίκτες του Ατρομήτου στις κλήσεις του για το επερχόμενο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με τη Σαουδική Αραβία.

Τέσσερις παίκτες του Ατρομήτου συμπεριέλαβε ο Μίκαελ Σκίμπε για το επερχόμενο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με εκείνη της Σαουδικής Αραβίας (15/5, 20:30).

Ο λόγος για τους Ανδρέα Γιαννιώτη, Σπύρο Ρισβάνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα, Δημήτρη Γιαννούλη, οι οποίοι εξαργυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική τους χρονιά με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει του φιλικού με την Σαουδική Αραβία την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στις 20.30.

Οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης θα ενσωματωθούν στις 13 Μαΐου με την αποστολή της Εθνικής ώστε να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja.

Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτης είχε κάνει την πρώτη του συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες με αντίπαλο την Εθνική Αιγύπτου ενώ οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους συμμετοχή στον επερχόμενο φιλικό αγώνα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιβράβευση που έρχεται στο τέλος της χρονιάς για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αποδεικνύει ότι οι συνθήκες της ομάδας και η πολύ καλή πορεία τους βοήθησαν να πετύχουν τον μεγάλο προσωπικό τους στόχο με τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Ο Ατρόμητος στηρίζεται και επενδύει στου Έλληνες ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε στο μέλλον και άλλοι παίκτες της ομάδας μας να αποτελέσουν μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ