To deja vu του Άμραμπατ, η ανακούφιση του Αλμέιδα και οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ

To deja vu του Άμραμπατ, η ανακούφιση του Αλμέιδα και οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο στην ΑΕΚ κλείνοντας ένα πολύ σημαντικό ζήτημα του ρόστερ κι ενώ έρχονται κρίσιμα 24ωρα για τα μεταγραφικά της Ένωσης.

Εδώ και αρκετές μέρες είχε αρχίσει να φαίνεται πως η ιστορία με τον Νόρντιν Άμραμπατ πήγαινε προς ανατροπή. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες η ΑΕΚ είδε ακόμη πιο «ζεστά» την παραμονή του Μαροκινού που όσο δεν έβρισκε αυτό που έψαχνε στην Ολλανδία, τόσο πλησίαζε στην Ένωση. Τη μέρα τελικά που θα έμενε και τυπικά ελεύθερος από τους νταμπλούχους Ελλάδος, ο 36χρονος άσος επιβεβαίωσε τα… προγνωστικά και υπέγραψε για ακόμη έναν χρόνο.

Σε ένα deja vu με πέρσι, με τη μόνη διαφορά πως τότε είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν δεν έφερνε πρόταση δεν θα μπορούσε να φύγει. Όπως κι έγινε. Την Κυριακή (2/7) μάλιστα θα ενσωματωθεί με την αποστολή στο Burgh-Haamstede προκαλώντας ανακούφιση στον Αλμέιδα που μετά το σοκ με τον Φερνάντες ήθελε ακόμη πιο έντονα την παραμονή του Άμραμπατ, αφαιρώντας ένα πρόβλημα από το μυαλό του.

Διαβάστε επίσης: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κριστιάν Ραμίρες»

Πλέον η Ένωση θα κινηθεί για παίκτη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπου ουσιαστικά υπάρχει μόνο ο Γκατσίνοβιτς. Θα είναι ο Πάλμα; Θα είναι κάποιος άλλος; Θα είναι δύο μεταγραφές, με Πάλμα και κάποιον άλλο, μιας και ο παίκτης του Άρη δεν είναι καθαρόαιμο εξτρέμ; Συγκεκριμένη απάντηση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, ωστόσο το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της τόσο για μεσοεπιθετικό όσο και για στόπερ.

Ειδικά για την τελευταία περίπτωση το έχει καθυστερήσει κιόλας αφού ο Αλμέιδα θα ήθελε ιδανικά να έχει τον κεντρικό αμυντικό μαζί του στην Ολλανδία. Όπως απέδειξε και πέρσι όμως, που το ρόστερ ήταν πολύ πιο ελλιπές από φέτος στην προετοιμασία, ξέρει να δουλεύει πολύ καλά ακόμη και με βασικές απουσίες αλλά και να ενσωματώνει τους νέους στο ρόστερ με τον κατάλληλο τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο στην ΑΕΚ προτιμούν να καθυστερήσουν για μία μεταγραφή παρά να βιαστούν και να πάρουν κάποιον που δεν είναι στις προδιαγραφές που θέλει ο Αλμέιδα.

Τέλος, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα. Αν δεν επιβεβαιωθούν τα ισπανικά ρεπορτάζ που ήθελαν τη Θέλτα να «καίγεται» για πωλήσεις μέχρι σήμερα ώστε να παρουσιάσει μεγαλύτερα έσοδα στον ισολογισμό της περασμένης σεζόν και η υπόθεση του Μεξικανού τραβήξει και άλλο, τότε δεν αποκλείεται να πάει ακόμα και μετά το τέλος του Gold Cup στο οποίο συμμετέχει ο Μεξικανός με την Εθνική του ομάδα. Με λίγα λόγια δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σίριαλ με ακόμη περισσότερα επεισόδια και να πιάσει… βαθύ καλοκαίρι.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ κινείται σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και δεν αποκαλείται μέσα στις επόμενες ώρες/24ωρα να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ