Η μεγάλη επιστροφή του Μάντι Καμαρά – Πώς γύρισε, πότε μπαίνει

Η μεγάλη επιστροφή του Μάντι Καμαρά – Πώς γύρισε, πότε μπαίνει

Η δεύτερη θητεία του στο Μεγάλο Λιμάνι, ξεκίνησε. Ο 26χρονος πολυτάλαντος μέσος, εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Και μπήκε ήδη στην καθημερινότητα της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Μάντι Καμαρά αποτελεί ένα από τα πρόσωπα τα οποία στήριξαν με την απόδοση και την εξέλιξή της τη σπουδαία παρουσία του Ολυμπιακού την 4ετία 2018-22. Ο μέσος από τη Γουινέα αποκτήθηκε έναντι πινακίου φακής. Στο πλαίσιο της «μάζωξης» ταλέντων που έκανε ο Ολυμπιακός από τη Β Γαλλίας. Και εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς των Ερυθρόλευκων, αλλά και σε έναν από τους ποδοσφαιριστές που στο πικ της απόδοσής τους, έκαναν τη διαφορά για τον σύλλογο.

Σε αυτή την 4ετία ο Καμαρά έπαιξε σε συνολικά 181 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σημειώνοντας συνολικά 19 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ. Αριθμοί που προκάλεσαν την εμφάνιση μιας σειράς από κορυφαίες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Ενδιαφέρον που κατά βάση προσκρούστηκε από τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι είχαν θέσει ψηλά τον πήχη για τον ποδοσφαιριστή που (δικαίως) θεωρούνταν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ματ από τους Κινγκς, τα λέει όλα για τον Βεζένκοφ

Ωστόσο, ο χρόνος έφτασε και ο Μάντι έφυγε. Πέρυσι ο 26χρονος μέσος παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα, όπου και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 21 συμμετοχές και 1 ασίστ. Οι περισσότερες εμφανίσεις του είχαν θετικό πρόσημο. Προκάλεσαν πολύ θετικές κριτικές και απορίες για το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ουσιαστικά τον… εξαφάνισε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να μην κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Από την Παρασκευή, ο Καμαρά, βρίσκεται στην Ελλάδα. Η δεύτερη θητεία του στο Μεγάλο Λιμάνι, ξεκίνησε. Ο 26χρονος πολυτάλαντος μέσος, εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Και μπήκε ήδη στην καθημερινότητα της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Αφρικανός δεν προπονήθηκε, ενώ δεν θα συμμετάσχει ούτε το στο πρόγραμμα των επόμενων 1-2 ημερών. Και αυτό διότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής στη δράση, μετά από έναν τραυματισμό που είχε υποστεί στον οπίσθιο μηριαίο και τον οποίο κουβάλησε από το φινάλε της σεζόν με τη Ρόμα. Οπως προκύπτει, πάντως, είναι πιθανό από τη Δευτέρα να αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας. Και να είναι 100% έτοιμος στο βασικό στάδιο, στην Αυστρία.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια ή ποιες ομάδες θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Καμαρά. Αλλά εκείνο που είναι ξεκάθαρο, είναι η θετική άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τις ικανότητες του μέσου από τη Γουινέα. Για την ακρίβεια, ο Ισπανός τεχνικός και ο Αντόνιο Κορδόν, υπολογίζουν κανονικά τον ποδοσφαιριστή. Με τον αστερίσκο μιας ενδεχόμενης μεταγραφής, που θα φέρει σημαντικά χρήματα στα ταμεία. Αλλά έως ότου και εάν συμβεί αυτό, συνεχίζει κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ