Άρης: Αποχωρεί ο Πίρσμαν

Ο Βέλγος αμυντικός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους και να συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Χρόνινχεν.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από τον Άρη ο Μάρβιν Πίσμαν. Ο Βέλγος αμυντικός φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα με πληροφορίες, με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων, προκειμένου να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χρόνινχεν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πίρσμαν δεν ήταν στα πλάνα του Άρη για την επόμενη σεζόν και είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρει ομάδα, όπως και έγινε.

Αυτός είναι, άλλωστε και ο λόγος που οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν δύο παίκτες στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, τους Ματαρίτα και Φεράρι. Αυτό που αναμένεται, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ποδοσφαιριστής δεν θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία για το αυριανό (2/7) φιλικό με τη Μπότεφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από