Άρης: Με Πίρσμαν και Πάλμα στην ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

Άρης: Με Πίρσμαν και Πάλμα στην ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

Ο Βέλγος αμυντικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπράμπετς και ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο σημερινό (2/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ ο Πάρντιου έκανε την έκπληξη αφήνοντας στον πάγκο τον Γκρέι.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν αποτελεί την επιλογή του Άλαν Πάρντιου για το κέντρο της άμυνας. Ο Βέλγος αμυντικός θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μπράμπετς.

Αυτή ήταν η αναμενόμενη αλλαγή στο βασικό σχήμα. Ακόμα ο Άγγλος τεχνικός έκανε την έκπληξη αφήνοντας στον πάγκο τον Γκρέι, ενώ ο Πάλμα θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Νταμπό, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, θα είναι ο παρτενέρ του Ντιόπ στα αμυντικά χαφ.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού στο αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Πίρσμαν θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντιόπ και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μανσίνι στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Πάλμα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ζερβίνιο, Γκαρσία, Γκρέι, Καμάτσο, Οντουμπάζιο, Ροντρίγκες, Ενκουλού και Τανούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ