Αποκλειστικό : Συνάντηση Νταμπίζα – εκπροσώπου του Παϊρότζ, με πρωτοβουλία Αλαφούζου

Αποκλειστικό : Συνάντηση Νταμπίζα – εκπροσώπου του Παϊρότζ, με πρωτοβουλία Αλαφούζου

Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον συνεργάτη του Πιεμπονγκσάντ, Τζακ Σρισουμρίντ και έκαναν μια πρώτη κουβέντα για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή.

Παναθηναϊκός και Νίκος Νταμπίζας βρίσκονται κοντά στο να συνεργαστούν ξανά και να βαδίσουν μαζί στη νέα εποχή. Μετά το ραντεβού που έγινε μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο «τριφύλλι», ο Νταμπίζας είχε συνάντηση και με την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Όπως αποκαλύπτει to10.gr, στη συνάντηση μεταξύ του Παϊρότζ και του Αλαφούζου στα γραφεία του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, η συζήτηση πήγε και στη στελέχωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Εκεί ο Αλαφούζος ανέφερε στον Ταϊλανδό επενδυτή δύο ονόματα: αυτό του Γιώργου Δώνη για τον πάγκο και εκείνο του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, ο Αλαφούζος αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη ραντεβού και με τους δύο (ξεχωριστά με τον καθένα) και τους πρότεινε μάλιστα να συναντηθούν με τον Νίκο Νταμπίζα κι εκείνοι προκειμένου να έχουν και δική τους άποψη για τον άνθρωπο που θέλει να εμπιστευτεί για την επόμενη μέρα, εξηγώντας τους πως και στην προηγούμενη θητεία του ήταν επιτυχημένος.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ήταν θετικός για τη συνάντηση, ωστόσο εξήγησε πως δεν έχει τον χρόνο, καθώς το απόγευμα «πετούσε» για Λονδίνο, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον άμεσο συνεργάτη του, Τζακ Σρισουμρίντ. Οι δυο τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον Νταμπίζα να λέει στον συνεργάτη του Παϊρότζ πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει και να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο Σρισουμρίντ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τον Νταμπίζα, ωστόσο δεν μπορούσε να του πει με σιγουριά κάτι για πιθανή συνεργασία, καθώς πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος, όπως του εξήγησε και στη συνέχεια, αφού η ομάδα περάσει στα χέρια τους, θα έχουν την ευκαιρία για ένα δεύτερο και καθοριστικό ραντεβού.

Ο Σρισουμρίντ ενημέρωσε τον Παϊρότζ για τη συνάντηση που είχε με τον Νταμπίζα, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει καθημερινή επαφή και με τον Γιώργο Δώνη. Άλλωστε, οι δυο τους φαντάζουν αυτή τη στιγμή ως τα φαβορί για να βρίσκονται από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και στη νέα εποχή στην οποία αναμένεται να μπει, αν πάνε όλα καλά με τον Παϊρότζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ