Ο Προτό για τις φήμες πως αποχωρεί: «Ψεύτικα δημοσιεύματα»

Ο Προτό για τις φήμες πως αποχωρεί: «Ψεύτικα δημοσιεύματα»

Άμεση και ξεκάθαρη ήταν η τοποθέτηση του Σίλβιο Προτό σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης και εκκαθάρισης του ρόστερ από τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να είναι όλα έτοιμα ενόψει της νέας σεζόν. Αρκετοί παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και αρκετοί ακόμα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι διατεθειμένος για διαρθρωτικές αλλαγές.

Μέσα στη ονοματολογία των ημερών, έχει εμπλακεί και το όνομα του έμπειρου τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων, Σίλβιο Προτόμ ο οποίος είχε μια γεμάτη και αρκετά καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της βέλγικης ιστοσελίδας voetbalnieuws.be που έχει τίτλο «Ο Προτό φεύγει από τον Ολυμπιακό;» και αναφέρει σχετικά:

«Ο Σίλβιο Προτό είναι ο μόνος από τους Βέλγους του Ολυμπιακού που είχε καλή σεζόν με την ομάδα και οι οπαδοί είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Προτό θα παίξει για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο και τη νέα χρονιά. Θα υπάρξει μεγάλη εκκαθάριση στο ρόστερ και κανείς παίκτης δεν νιώθει ασφαλής.

Ο πρώην γκολκίπερ της Άντερλεχτ αι της Οστάνδης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2019 και θα επιθυμούσε τη διακοπή του».

Η απάντηση του Βέλγους, όπως έχει γίνει και άλλη φορά μάλιστα ήρθε μέσω twitter, με τον 34χρονο κίπερ να σχολιάζει μονολεκτικά αλλά απόλυτα… κατανοητά στο τιτίβισμά του: «Ψεύτικα δημοσιεύματα»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ