Νταμπράουσκας: «Θέλουμε τουλάχιστον την έκτη θέση»

Νταμπράουσκας: «Θέλουμε τουλάχιστον την έκτη θέση»

Πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον ΟΦΗ με Νταμπράουσκας, Γιαννούλη, Καρώ και Ριέρα να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) έγινε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον ΟΦΗ, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, τον Κωνσταντίνο Γιαννούλη, τον Ανδρέα Καρώ και τον Αντριάν Ριέρα να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στο ΒΑΚ.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μερικές ερωτήσεις σε τρεις ποδοσφαιριστές των Κρητικών, αλλά και τον προπονητή τους, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να δηλώνει πως η ομάδα θέλει να βρεθεί τουλάχιστον στην έκτη θέση και τα Play-Offs.

Παρακάτω όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΟΦΗ, Κωνσταντίνος Γιαννούλης:

«Καλή σεζόν να έχουμε, γεμάτη υγεία. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, να έχουμε νοοτροπία νικητή. Έχετε δει την βελτίωσή μας το τελευταίο εξάμηνο, είδαμε και στα Play Out η ομάδα δεν ήταν αδιάφορη», ενώ πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν θα έχω πολλά λεπτά συμμετοχής. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύονται για ακόμα μία χρονιά και θέλω να βοηθήσω αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, όσο μπορώ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντριάν Ριέρα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έφτασα πριν δύο μέρες και μου αρέσει πολύ η πόλη, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θέλω να μιλάω μέσα στο γήπεδο. Αυτό που κάνω καλύτερα είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Με τον ΟΦΗ έχω κάνει ένα βήμα μπροστά. Βλέπω τον ΟΦΗ ως μία μεγάλη ομάδα. Έχω παίξει πίσω από τον επιθετικό, αλλά μπορώ να παίξω δεξιά, αριστερά, αλλά δεν με νοιάζει, δεν με πειράζει. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή του ΟΦΗ για το που με χρειάζεται.

Παρακάτω οι δηλώσεις του Ανδρέα Καρώ:

«Κάνω ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τη δυναμική του πρωταθλήματος. Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως και ο ΟΦΗ, με απαιτήσεις. Είμαι έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλω να αγωνιστώ όσο περισσότερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα. Ο ΟΦΗ έχει δυναμική, έχει έδρα, μπορεί να πετύχει πολλά. Έχω παίξει ξανά τριάδα στα στόπερ», ενώ επιβεβαίωσε πως νιώθει καλά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Εθνική του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Είναι σημαντικό να θέλεις να βελτιωθείς. Όπως είναι η δομή του Ελληνικού πρωταθλήματος, αν ανέβουμε μία θέση παίζουμε στα Play-Offs».

Για τις νέες προσθήκες:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά των νέων παικτών που ήρθαν. Πρέπει να τους δώσουμε χρόνο να προσαρμοστούν. Έχουμε τα φιλικά, θέλουμε να μεγαλώσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτοί οι παίκτες ήταν αυτοί που θέλαμε, που τους χρειαζόμασταν στον ΟΦΗ. Με όσα έδειξαν στις προηγούμενες ομάδες τους, είδαμε ότι ταιριάζουν στο πλάνο και στην δομή μας.

Νομίζω ότι φέτος η σεζόν είναι διαφορετική. Έχουμε επιλέξει τους παίκτες και θέλουμε να έχουμε σταθερότητα. Τώρα ξεκινάμε από την περίοδο της προετοιμασίας και μπορούμε να είμαστε λίγο πιο ευέλικτοι. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μας εκπλήξουν και να κάνουν κάτι που δεν περιμέναμε, και να ανακαλύψουμε ότι έχουμε κάτι που δεν γνωρίζαμε».

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας τη νέα σεζόν:

«Δείξαμε κάποιες στιγμές καλού ποδοσφαίρου πέρυσι. Ίσως δεν τις είχαμε σε κάθε παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε και θέλουμε να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία, και να τα φέρουμε στη νέα σεζόν, να τα βελτιώσουμε. Θέλω μία ομάδα με επιθετική φιλοσοφία που να μην τα παρατάει. Πρέπει να καταλαβαίνουμε όμως ότι αυτό το στιλ θέλει χρόνο και γι’αυτό είμαστε εδώ, να δουλέψουμε».

Για τον στόχο της εξάδας:

«Την περασμένη σεζόν τερματίσαμε στην 7η θέση. Φέτος θέλουμε να ανέβουμε τουλάχιστον μία θέση. Όπως λέει ένας γνωστός προπονητής, δυστυχώς τα χαρτιά δεν παίζουν. Όλα θα φανούν στην δουλειά μας, στις προπονήσεις. Για το ρόστερ, θεωρώ ότι και πέρυσι η ομάδα θα μπορούσε να μπει στα Play-Off. Με τις προσθήκες που έγιναν πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Για τις μεταγραφές:

«Από την στιγμή που ανοίγετε κάποιο σάιτ στην Κρήτη μπορείτε να δείτε τι παίκτες περιμένουμε. Έχετε καλές πληροφορίες. Υπάρχουν κάποιες φήμες, ναι περιμένουμε κάποιες προσθήκες, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες και πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμα».

Για τον Τοράλ:

«Ναι, όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι και θέμα της διοίκησης. Εάν ένας παίκτης έχει κάποια καλή ευκαιρία, ο ΟΦΗ δεν θα σταθεί εμπόδιο. Έχουμε φοβερή επικοινωνία στο κλαμπ και μιλάμε με όλους τους υπεύθυνους. Πρέπει να έχουμε υπομονή και όταν έχουμε τους παίκτες εδώ, θα μιλήσουμε γι’ αυτούς».

Για τους νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση:

«Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε αυτούς τους παίκτες μαζί μας, που θα δουλέψουν μαζί μας. Η απόφαση για το εάν θα έρθει κάποιος μαζί μας στην Ολλανδία θα παρθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Μπορεί να έρθει ένας, μπορεί να έρθουν και οι έξι μαζί μας στην Ολλανδία. Εξαρτάται από τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ