Παναθηναϊκός : Προτεραιότητα Λουντ και Δώνης

Παναθηναϊκός : Προτεραιότητα Λουντ και Δώνης

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ρόμπιν Λουντ και τον Χρήστο Δώνη ώστε να προλάβει την επιβολή των κυρώσεων από την ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προλάβει την επιβολή των κυρώσεων από την ΕΠΟ και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Ρόμπιν Λουντ και Χρήστο Δώνη. Οι πράσινοι έχουν δώσει προτεραιότητα στις δύο περιπτώσεις αυτές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Το επόμενο διήμερο θα είναι κρίσιμο και για τις δύο υποθέσεις, καθώς ο Παναθηναϊκός δικαιούται δύο ανανεώσεις παικτών άνω των 23 ετών και πρέπει να γίνουν τώρα γιατί αν του επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης δεν θα μπορεί να κάνει αύξηση αποδοχών σε παίκτες. Όμως και οι δύο περιπτώσεις έχουν τις ιδιαιτερότητες τους.

Η πιο δύσκολη περίπτωση εκ των δύο είναι αυτή του Ρόμπιν Λουντ για τους πράσινους. Ο Φιλανδός ποδοσφαιριστής αξιώνει περίπου 300.000 ευρώ από το τριφύλλι, ποσό που δεν μπορεί να διαθέσει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, ενώ είναι και διστακτικός, διότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν.

Αύριο αναμένεται να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στο τριφύλλι και τον Λουντ, καθώς αναμένεται στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του και θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν στην ομάδα. Ο ίδιος ο Λουντ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, όμως υπάρχει και η ΑΕΚ που εξετάζει την περίπτωσή του.

Στην υπόθεση του Δώνη από την άλλη, οι δυο πλευρές έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη επαφή και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος άσος θέλει διετές συμβόλαιο, η διοίκηση είναι θετική και το πιθανότερο είναι ότι η διαφορά θα γεφυρωθεί και θα μείνει στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ