Ετοιμάζει πρόταση για Γιούση η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!

Ετοιμάζει πρόταση για Γιούση η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ Χρήστο Γιούση και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του!

Αν και αποτέλεσε τον «μικρό» που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση στη χρονιά που ολοκληρώνεται για την ΑΕΚ, πήρε ελάχιστες ευκαιρίες. Με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην τον χρησιμοποιεί παρά μόνο σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου και σε (μόλις 13 λεπτά) στο πρωτάθλημα. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Χρήστο Γιούση. Τον παίκτη που «συστήθηκε» με εντυπωσιακό τρόπο στο κοινό της Ενωσης στις 30 Νοεμβρίου, με τα δύο φοβερά γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη επί της Καλλιθέας (3-2) στο Κύπελλο.

Ο διεθνής με την Εθνική Κ19 μεσοεπιθετικός, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια σε παρουσίες στην Ενωση. Αλλά οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια της εθνικής Νέων, φαίνεται ότι έχουν κάνει αρκετές ξένες ομάδες να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ωρα» ο Γιούσης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρινγκ Λισσαβόνας, η οποία φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 19χρονου (08/02/1999) παίκτη της ΑΕΚ και να τον εντάξει αρχικά στη δεύτερη ομάδα της, που φέτος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Γιούσης είναι «δεμένος» με την ΑΕΚ με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, με τους Κιτρινόμαυρους να τον θεωρούν ως το σπουδαιότερο ταλέντο που έχει αναδείξει η ακαδημία τους μετά τον Γαλανόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ