Αποκλειστικό: Σαραβάκος for… president, Καραγκούνης σε επιτελικό ρόλο

Αποκλειστικό: Σαραβάκος for… president, Καραγκούνης σε επιτελικό ρόλο

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θέλει να τοποθετήσει στην κορυφή της πυραμίδας του Παναθηναϊκού ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με τον σύλλογο και αν αναλάβει αναμένεται να προχωρήσει σε προτάσεις.

Είναι λογικό να σκέφτονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού πως θα πορευτεί η ομάδα τους σε περίπτωση που το ασιατικό fund «Pan Asia» αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο. Στο πλαίσιο του ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα βγουν μπροστά, μιας και μέχρι τώρα έχουν ακούσει για Αβραάμ Γκραντ, για Πίνι Ζάχαβι και για συνεργάτες του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί το ελληνικό στοιχείο και ακόμα πιο έντονα το… πράσινο στοιχείο. Τα στελέχη που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ έχουν «καεί» στα μάτια του κόσμου. Και δύσκολα θα μπορούσαν να υπάρξουν στην μετά – Αλαφούζου εποχή. Γι’ αυτό και ο Παϊρότζ με τους συνεργάτες του έχουν κάνει ήδη μια προεργασία για την επόμενη μέρα και για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι εκείνοι που θα έκαναν γκελ στον κόσμο και ταυτόχρονα θα ήταν απαραίτητοι για τη λειτουργία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του to10.gr, ο Δημήτρης Σαραβάκος, που βρίσκεται ήδη στην ομάδα, είναι ο άνθρωπος που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παϊρότζ και να τον κάνει περισσότερο ενεργό εντός της ομάδας. Σε σημείο, μάλιστα να τον σκέφτεται ακόμα και για πρόεδρο της ΠΑΕ, αν όλα πάνε καλά και περάσουν οι μετοχές στα χέρια του.

Ρόλος, πάντως, που είναι αμφίβολο αν θα τον δεχτεί ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος ναι μεν θέλει να συνεχίσει να βοηθάει τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα αναλάμβανε την προεδρία.

Στο μυαλό των Ασιατών υπάρχει φυσικά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος είχε… φλερτάρει και παλαιότερα με τον Παναθηναϊκό. Ο τυπάρας αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία για τον σύλλογο και βρίσκεται στα πλάνα των Ασιατών για επιτελικό ρόλο εντός ομάδας.

Γενικά ο Παϊρότζ και οι συνεργάτες του, δεν σκοπεύουν να τοποθετήσουν στην ομάδα μονάχα τεχνοκράτες, αλλά θέλουν να δώσουν στον σύλλογο μια άκρως… παναθηναϊκή μορφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ