Παναθηναϊκός : Άρχισε να μετράει απουσίες ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός : Άρχισε να μετράει απουσίες ο Ουζουνίδης

Μολίνς, Ινσούα αποχώρησαν με άδεια και Λουτσιάνο, Κάτσε, Μυστακίδης αποχαιρέτησαν συμπαίκτες και υπαλλήλους. Πάει στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου κι ακολουθεί αύριο ενδεχομένως η τελευταία προπόνηση. Το απόγευμα της Πέμπτης καθοριστική συνάντηση για Δώνη, ραντεβού και με Λουντ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε μάχη να κρατήσει όρθια την ομάδα, αλλά με τη λήξη της σεζόν το «Γ,. Καλαφάτης» άρχισε να θυμίζει σκορποχώρι.

Ο Έργκους Κάτσε και ο Γιάννης Μυστακίδης, οι οποίοι ήρθαν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ πήγαν στο αθλητικό κέντρο και αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους, τον 50χρονο τεχνικό, τους συνεργάτες του και φυσικά και το υπαλληλικό προσωπικό. Ο Κάτσε, μάλιστα, με ανάρτηση στο instagram ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη βοήθειά τους. Το ίδιο έπραξε και ο Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος είχε βγάλει εδώ και μέρες εισιτήρια. Χαιρέτησε και ο χρόνος θα δείξει αν έφυγε για πάντα… Θα συζητήσει με τον ατζέντη του και το δικηγόρο του κι αν δει ότι η διοίκηση συνεχίζει να μην τον πληρώνει (είναι πίσω στις πληρωμές σε σχέση με τους συμπαίκτες του), δεν αποκλείεται να προσφύγει στη ΦΙΦΑ.

Αντίο, όμως, είπε και ο Μολίνς. Ο Σουηδός φορ έφυγε -πιθανότατα για το Βέλγιο για να κάνει ένεση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει- και κατόπιν έχει άδεια, ενώ μένει ελεύθερος και δεν τίθεται θέμα ανανέωσης. Άδεια για να μεταβεί στην Αργεντινή έχει και ο Ινσούα. Ο αριστερός μπακ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής πριν αποφασίσει τι θα πράξει.

Πάει ο Κωνσταντίνου

Ο Ουζουνίδης, λοιπόν, ήδη άρχισε να μετράει απουσίες. Διάθεση δεν υπάρχει στο αθλητικό κέντρο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει προγραμματίσει προπόνηση για το απόγευμα της Πέμπτης και κατόπιν θα δώσει τριήμερο ρεπό. Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν κι από το τι θα πει αύριο στους παίκτες ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τους ενημερώσει για το πότε θα εξοφληθούν το υπόλοιπο 35% της δόσης Δεκεμβρίου, αλλά κι αυτήν του Φλεβάρη. Πριν καιρό τους είχε πει για 15/5, αλλά ακούγεται ότι θα μετατεθούν οι πληρωμές για τέλος του μήνα. Αν ισχύσει αυτό, ίσως η αυριανή να είναι και η τελευταία προπόνηση…

Με τον μάνατζερ του Δώνη

Συνάντηση με τον Αντώνη Αποστολόπουλο, ατζέντη του Χρήστου Δώνη, θα έχει μετά την προπόνηση ο Κωνσταντίνου. Η πλευρά του παίκτη, όπως είναι γνωστό έχει ζητήσει αύξηση και περιμένει μία απάντηση από τον Αλαφούζο, ώστε ν’ ανανεώσει για τρία χρόνια. Πριν την προπόνηση, αντίθετα, αναμένεται να γίνει ραντεβού και με τον Ρόμπιν Λουντ, στον οποίο επίσης θα προταθεί τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αλλά είναι άγνωστο αν θα είναι στο ποσοστό που θέλει ο Φινλανδός και αν επίσης θα δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για να πειστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ