Νέα μεγάλη έκπληξη στις μεταγραφές του Ολυμπιακού: Κλείνει και άλλον ο Κορδόν

Πήρε φόρα ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές και μετά τον.... Ιμπόρα είναι και στον Κίνι

Φουριόζος ξαφνικά στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός. Και όλα συμβαίνουν στην Ισπανία όπου βρίσκεται ήδη ο Αντόνιο Κορδόν προκειμένου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα από τη Βιγιαρέαλ. Ο αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων όμως φαίνεται ότι χτυπά σε πολλά ταμπλό. Και ένα εξ αυτών; Είναι ο Κίνι

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση με τον 33χρονο δεξιό μπακ που πριν λίγες ημέρες εξέπνευσε το συμβόλαιο του με τη Γρανάδα είναι εξίσου προχωρημένη με τον Ιμπόρα. Σε σημείο που θεωρείται ότι ο Κορδόν μπορεί σήμερα-αύριο να κλείσει σε «πακέτο» αυτές τις δύο πρώτες υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο καλός «ηθοποιός» ή μεγάλος εγωιστής Σλούκας και ο μάγκας Μπαρτζώκας!

Ο Κίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Μαρτίνεθ τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς τον είχε παίκτη στη Γρανάδα ενώ αγωνίζεται τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο.

Η πορεία του Κίνι 

Ο 33χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Λουσένα με την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές για να πάρει την «σκυτάλη» η δεύτερα ομάδα της Ρεάλ μετρώντας 40 συμμετοχές στη La Liga 2. Από την σεζόν 14/15 μέχρι τη σεζόν 16/17 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο, από την οποία μεταπήδησε τη σεζόν 17/18 στη Γρανάδα της οποίας ήταν μέλος μέχρι πριν από λίγες μέρες, έχοντας καταγράψει με τη φανέλα της 142 συμμετοχές έχοντας απολογισμό, ένα τέρμα και 4 ασίστ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από