Έκπληξη για τον Ολυμπιακό από την Ισπανία – «Κοντά σε Βιθέντε Ιμπόρα»

Έκπληξη για τον Ολυμπιακό από την Ισπανία – «Κοντά σε Βιθέντε Ιμπόρα»

Ο μέσος της Βιγιαρέαλ πολύ κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες απο την Ισπανία. Ποια είναι η σχέση του Ιμπόρα με τον Μαρτίνεθ

Και το όνομα αυτού; Βιθέντε Ιμπόρα. O 35χρονος αμυντικός χαφ της Βιγιαρεάλ, είναι κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία. Για την ακρίβεια, οι Ισπανοί αναφέρουν πως είναι μόλις ένα βήμα μακριά από τους Ερυθρόλευκους:

«Ο μέσος από τη Μονκάδα διαπραγματεύεται την ένταξη του στην Ελλάδα ομάδα καθώς η Λεβάντε στην οποία αγωνίζονταν ως δανεικός πέρσι δεν μπορεί να τον κρατήσει λόγω των αυξημένων του αποδοχών».

Διαβάστε επίσης: H Καταλανική Sport στέλνει τον Μίροτιτς στον Ολυμπιακό- «Το έχει αποφασίσει»

Και για να το πιάσουμε από την αρχή; Ο Ιμπόρα πέρσι με τη Λεβάντε αγωνίστηκε σε σαράντα ματς και «ήταν θεμελιώδης παίκτης» ενός club που έκανε τεράστια επένδυση προκειμένου να επιστρέψει στην La Liga. Βρέθηκε εκεί ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, καθώς είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε το δικαίωμα για μια σπουδαία καριέρα: Σεβίλλη (2013 με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να συνεργάζεται μαζί του για δύο χρόνια όσο ήταν βοηθός προπονητή του Έμερι και του Μίτσελ), Λέστερ (αντί 15 εκατ ευρώ το 2017) και έπειτα Βιγιαρεάλ (2019 αντί 10 εκατ ευρώ) λέει το… κοντέρ του πολύπειρου αμυντικού χαφ.

Προφανώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζει καλά και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν. Ένας βετεράνος με 556 συμμετοχές 57 γκολ και 4 Europa League στην μεγάλη συλλογή του.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι ψάχνει για αμυντικό χαφ και ότι φτιάχνει από την αρχή την μεσαία του γραμμή. Και ότι σε αυτά τα τετραγωνικά μέτρα θα χρειαστεί αρκετούς παίκτες για να στελεχώσουν τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Αν όντως είναι ο Ιμπόρα στο πλάνο του και μάλιστα αν είναι και ένα βήμα μακριά από το να φορέσει τα Ερυθρόλευκα; Μένει να επιβεβαιωθεί από τους Πειραιώτες. Η αλήθεια είναι πάντως ότι κυκλοφορεί η αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός μέσα στο Σαββατοκύριακο πάει να ανοίξει το μεταγραφικό σκορ του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ