Τι συμβαίνει με Ονιεκούρου – «Βροχή» οι προτάσεις

Τι συμβαίνει με Ονιεκούρου – «Βροχή» οι προτάσεις

Ο Χένρι Ονιεκούρου, αποτελεί πλέον παίκτη της Αδάνα Ντεμίρσπορ, τη στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν πως είχε προτάσεις από ομάδες του Βελγίου.

Ο Χένρι Ονιεκούρου, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στην Αδάνα Ντεμίρσπορ της Τουρκίας, την ώρα που όπως όλα δείχνουν είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης των «Ερυθρόλευκων» είχε πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του σε 2 μεγαθήρια του Βελγίου, τόσο στην Άντερλεχτ, όσο και στην Κλαμπ Μπρίζ.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση «φωτιά» από την Θύρα 7 για Σλούκα

Ο Νιγηριανός επιθετικός απέρριψε και τις δύο προτάσεις για να υπογράψει τελικά συμβόλαιο με την ομάδα της Τουρκίας.

Ο Ονιεκούρου μετά από ένα πέρασμα από την Έουπεν και έναν δανεισμό στην Άντερλεχτ, άφησε οριστικά το Βέλγιο το 2018 για να μετακομίσει στην Έβερτον. Μετά από περάσματα από τη Γαλατασαράι, τη Μονακό και τον Ολυμπιακό, ο Νιγηριανός επιθετικός, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στα Άδανα.

Αν και πίεζαν αρκετές ομάδες του βελγικού πρωταθλήματος, να τον κάνουν δικό τους, ο 26χρονος παίκτης των 8 γκολ σε 30 συμμετοχές πέρυσι, έμεινε στην Τουρκία, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Μουράτ Σανκάν δήλωσε: «Λάβαμε τέσσερις ή πέντε προσφορές για τον Ονιεκούρου. Ο ίδιος αποφάσισε να απορρίψει δύο από αυτές: την Άντερλεχτ και την Κλαμπ Μπριζ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ