Έκλεισε και ο ΠΑΟΚ στη NOVA – Όλα τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Super League

Έκλεισε και ο ΠΑΟΚ στη NOVA – Όλα τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Super League

Μετά την συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και NOVA για την ανανέωση της συνεργασίας τους, οριστικοποιήθηκαν τα τηλεοπτικά συμβόλαια του «Big 5» της Super League. Ποιες ομάδες ψάχνουν ακόμη τηλεοπτική «στέγη»;

Με τη Stoiximan Super League να έχει σέντρα στις 19-20 Αυγούστου, έχει πλέον οριστικοποιηθεί η τηλεοπτική «στέγη» των περισσότερων ομάδων της κατηγορίας.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη NOVA, άφησε πλέον μόνο την ΑΕΚ να μην έχει συμφωνήσει με κάποιο κανάλι ακόμη, αν και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας της με την Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός του Ολυμπιακού ο Φορτούνης, με απόφαση Μαρτίνεθ, Κορδόν, παικτών – Η 3άδα και οι πιθανές αλλαγές

Νωρίτερα μέσα στη μέρα επισημοποιήθηκε και η συνεργασία του Άρη με τη NOVA. Τα δύο μεγάλα συνδρομητικά κανάλια (Cosmote TV, NOVA), διεκδικούν την υπογραφή των ομάδων που δεν έχουν δώσει ακόμη κάπου τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Η Cosmote TV έχει κλείσει συμφωνία με τις περισσότερες ομάδες τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Βόλο, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό, τη Λαμία και την Κηφισιά.

Στον αντίποδα η NOVA έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αποτελεί σίγουρα «μήλον της έριδος», όμως το γεγονός πως η Cosmote TV έδειξε το πρώτο φιλικό της «Ένωσης» και θα δείξει και τα υπόλοιπα φιλικά της προετοιμασίας της, οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα πάρει τελικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των «νταμπλούχων».

Οι ομάδες της Super League που δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει με κανένα πάροχο και όλα είναι ανοιχτά, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που πέρυσι τα παιχνίδια του προβάλλονταν από τη NOVA, ενώ ο νεοφώτιστος Πανσερραϊκός, δεν έχει ακόμη έρθει σε συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ