Στον Πασχαλάκη το βραβείο «Play of the Month»

Στον Πασχαλάκη το βραβείο «Play of the Month»

Η απόκρουση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αναδείχθηκε από το κοινό του PAOK ως το «Play of the Month» για τον Απρίλιο.

Η φάση θα μπορούσε να είναι από… οικογενειακό διπλό του ΠΑΟΚ λίγους μήνες πριν. Ο Κάτσε εκτέλεσε ιδανικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Δικέφαλου, βρήκε τον Μυστακίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα με πορεία προς την εστία σχεδόν εξ επαφής, αλλά εκεί ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Μόνο που οι δύο πρώτοι φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού και για 90 λεπτά ήταν αντίπαλοι του τρίτου στη Λεωφόρο.

Ο πορτιέρε του Δικεφάλου έκανε επίδειξη αντανακλαστικών και κράτησε ανέπαφη την εστία του, με μία απίθανη επέμβαση, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που είχε αρκετά ακόμα highlights.

Το κοινό του ΠΑΟΚ αποφάνθηκε μέσω της ψηφοφορίας της ΠΑΕ και της «nak Shoes», πως ο τερματοφύλακας της ομάδας είναι ο νικητής του βραβείου για τον Απρίλιο, με το… ηγεμονικό 73,84%.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο πεισματάρης Κάμπος και η ενέργειά του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στην τρίτη ο Ρόμπερτ Μακ, ο εκφραστής της εξαιρετικής ομαδικής ενέργειας κόντρα στους Κυανέρυθρους για την Super League Σουρωτή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ