ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Έπιασε δουλειά ο Νταμπίζας, τα λέει με Λουντ για ανανέωση

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Έπιασε δουλειά ο Νταμπίζας, τα λέει με Λουντ για ανανέωση

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, με τον Νίκο Νταμπίζα να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την οριστική επιστροφή του στη θέση του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού. Όπως αποκαλύπτει to10.gr, ο Ρόμπιν Λουντ δεν πήγε στη συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που είχε προγραμματιστεί για τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, γιατί ενημερώθηκε […]

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, με τον Νίκο Νταμπίζα να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την οριστική επιστροφή του στη θέση του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού.

Όπως αποκαλύπτει to10.gr, ο Ρόμπιν Λουντ δεν πήγε στη συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που είχε προγραμματιστεί για τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, γιατί ενημερώθηκε πως δεν θα συζητήσει τελικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά με τον Νίκο Νταμπίζα!

Κάτι που αποδεικνύει φυσικά πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας και του Παναθηναϊκού έχει πιάσει ήδη δουλειά και τρέχει τα ανοιχτά θέματα της ομάδας και αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός, ανεξαρτήτως του αν θα μπει στην ΠΑΕ η Pan Asia ή όχι.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ακόμα και το ραντεβού με τον Αντώνη Αποστολόπουλο, ατζέντη του Χρήστου Δώνη, επίσης για το θέμα της ανανέωσης, να μη γίνει με γίνει με τον Κωνσταντίνου, αλλά με τον Νίκο Νταμπίζα που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να τον αναγεννήσει.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη ίσως φέρει ακόμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Δώνη, καθώς οι δύο άνδρες έχουν καθημερινή επαφή. To10.gr θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ