Καραπαπάς: «Τέρμα οι μισθοφόροι, θα έρθουν παίκτες που θα νιώθουν τη φανέλα»

Καραπαπάς: «Τέρμα οι μισθοφόροι, θα έρθουν παίκτες που θα νιώθουν τη φανέλα»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πλάνο της νέας σεζόν αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στο σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε ότι δέχεται πόλεμο από συκοφάντες και λασπολόγους, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα τη νέα σεζόν θα έχει έναν ελληνικό κορμό και θα απαρτίζεται από παίκτες που θα ματώνουν για τη φανέλα.

«Στρατηγική του κλαμπ είναι να φέρει από το εξωτερικό παίκτες για να βοηθήσουν κι όχι να κάνουν παρέλαση και νέους παίκτες που θα χτυπάει στο αίμα τους ο Ολυμπιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που την αγαπά παθιασμένα και θα ξαναμπεί στις ράγες».

Διαβάστε ένα μέρος από τις δηλώσεις του στο Bam TV:

Για τον τρόπο που λειτουργεί ως Διευθυντής Επικοινωνίας: «Πάντα ήμουν οπαδός. Εμένα που αρέσει που είμαι οπαδός, δεν το έχω κρύψει ποτέ. Το θεωρώ πιο τίμιο να είσαι οπαδός από κάτι άλλους που είναι βαθιά αρρωστημένοι, συμπλεγματικοί και τα παίρνουν και το παίζουν και αντικειμενικοί. Εγώ δεν δήλωσα ποτέ αντικειμενικός. Η καλύτερη επικοινωνία είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά. Θέλουμε να ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο. Αν έχεις ένα εμπορικό κέντρο, δεν σε συμφέρει να είναι καλό; Θέλεις να είναι ρημαδιό;»

Για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Θεωρώ ασύλληπτο και αδιανόητο αυτό που έχει γίνει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στο δυτικό κόσμο. Θέλουν να μας πείσουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης το 2011 γίνεται ένας άλλος άνθρωπος και αρχίζει και μπλέκεται με άλλα ζητήματα. Δεν του συγχώρεσαν ότι πήρε τον Ολυμπιακό, τον μεγάλωσε και έχτισε μια νέα αυτοκρατορία πάνω στην προηγούμενη που πολλοί πίστευαν ότι είχε τελειώσει. Έτσι άρχισαν να τον πολεμάνε σε όλα τα επίπεδα. Μερικές φορές τον κοιτάζω και απορώ πως αντέχει όλη αυτή τη λάσπη και το δηλητήριο».

Για τις κατηγορίες εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πολλοί λένε ο Μαρινάκης είναι αθώος. Λάθος. Ο Μαρινάκης δεν αθωώθηκε για το Κοριόπολις. Δεν πήγε καν στο δικαστήριο. Ο Μαρινάκης δεν αθωώθηκε για την εγκληματική οργάνωση. Δεν πήγε καν στο δικαστήριο. Είδες κανέναν από αυτούς που μας κατηγόρησαν να ζητάει συγγνώμη;»

Για το πλάνο του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά: «Να έχει έναν ελληνικό κορμό που να νιώθει την φανέλα που φοράει. Φέτος νομίζω τελειώσαμε οριστικά με τους ακριβοπληρωμένους μισθοφόρους που τους δώσαμε τα πάντα και εισπράξαμε αδιαφορία. Στρατηγική του κλαμπ είναι να φέρει από το εξωτερικό παίκτες για να βοηθήσουν κι όχι να κάνουν παρέλαση και νέους παίκτες που θα χτυπάει στο αίμα τους ο Ολυμπιακός».

Για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να δω τον τελικό Κυπέλλου και μάλιστα μπορώ να πάω να κάνω και την απονομή για τους δείξω πως σηκώνονται οι κούπες (σ.σ. το λέει χαριτολογώντας)».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα έχει στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που την αγαπά παθιασμένα και θα ξαναμπεί στις ράγες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι περαστικός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ