Παναθηναϊκός: Κοστολογεί στις 500.000 τον Λούντ η Μπρίστολ

Παναθηναϊκός: Κοστολογεί στις 500.000 τον Λούντ η Μπρίστολ

Κίνηση για τον Ρόμπιν Λούντ του Παναθηναϊκού ετοίμαζεται να κάνει η Μπρίστολ Σίτι, η οποία κοστολογεί τον Φινλανδό στις 500.000 ευρώ

Είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετό καιρό πως ο Ρόμπιν Λούντ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι. Έτσι, οι «πράσινοι» ψάχνουν ομάδα για να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, ούτως ώστε να κερδίσουν κάποια «πολύτιμα» χρήματα και να λύσουν κάποια από τα σοβαρά οικονομικά θέματά τους.

Ήδη στο «κόλπο» για την απόκτηση του Φινλανδού μέσου μπήκε η Μπρίστολ Σίτι, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «DH», κοστολογεί τον παίκτη στις 500.000 ευρώ και σκέφτεται να κινηθεί γι’αυτόν τον Ιανουάριο. Βέβαια, η αγγλική ομάδα δεν «παίζει» μόνη της, αφού υπάρχει έντονη φημολογία για κίνηση και της Σταντάρ Λιέγης, όπως και άλλων συλλόγων κυρίως από την Αγγλία.

Θυμίζουμε πως ο Λούντ με δηλώσεις του λίγο καιρό πριν είχε ξεκαθαρίσει πως βασικός στόχος του ήταν να αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και μένει να δούμε πού θα καταλήξει τελικά, καθώς επαναλαμβάνουμε ότι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό θεωρείται απίθανη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ