Χατζηισαΐας: «Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να καθιερωθώ»

Χατζηισαΐας: «Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να καθιερωθώ»

Ο δυναμικός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και να καθιερωθεί στην ομάδα. Ενώ χαρακτήρισε άδικο το γεγονός ότι χάθηκε το πρωτάθλημα μ' αυτό τον τρόπο από τον Δικέφαλο του Βορρά.

O Δημήτρης Χατζηισαΐας, έκανε μια εντυπωσιακή και γεμάτη χρονιά με τον Ατρόμητο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Ο 25χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στον Αρένα αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ατρόμητο λέγοντας τα εξής: «Η ομάδα πήγε πολύ καλά και κατά συνέπεια και εγώ. Εγώ μετά από ένα χρόνο απουσίας βρήκα καλό ρυθμό και ήρθα στο επίπεδο που ήθελα. Πολύ θετική χρονιά. Όλα τα παιδιά δείξαμε πως έχουμε φιλοδοξίες.. Πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν και Έλληνες και είχαμε καλύτερη συνεννόηση μεταξύ μας. Μπορούσαμε να ήμασταν και ψηλότερα».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Δεν υπάρχουν λόγια. Η χαρά, η συγκίνηση, είναι φοβερά τα συναισθήματα. Όλα αυτά που περνάς για να φτάσεις ως την κλήση, είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ανέκτησα την αυτοπεποίθηση μου. Μετά από ένα χρόνο αποχής, με βοήθησε ο Ατρόμητος να επανέλθω εκεί που ήμουν. Ευχαριστώ όλο το τιμ του Ατρόμητου, που με έφερε και με πίστεψε».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Να τελειώσει το κύπελλο με το καλό και μετά θα κάτσουμε κάτω και θα το συζητήσουμε. Είναι στο μυαλό μου ο ΠΑΟΚ, ανήκω στην ομάδα. Από κει και πέρα αν μπορώ να παίξω και έξω γιατί όχι; Αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ και θέλω να παίξω στην ομάδα, για αυτό πήγα εξάλλου».

Για το αν θέλει να καθιερωθεί: «Ξεκίνησα παίζοντας αρκετά παιχνίδια. Μετά άλλαξαν τα πλάνα, αλλαγή προπονητή και τα γνωστά και δεν έπαιρνα παιχνίδια. Εννοείται πως θέλω και πιστεύω έχω δείξει ποιος είμαι. Θέλω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Φιλοδοξίες έχεις πάντα, αλλιώς δεν πας μπροστά. Έκανα το όνειρο του πατέρα μου του συγχωρεμένου πραγματικότητα, όταν πήγα στον ΠΑΟΚ. Στεναχωρήθηκε λίγο όταν έφυγα, αλλά τώρα επιστρέφω, πιστεύω με βλέπει από κει ψηλά και χαίρεται. Αυτός με έκανε να υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ. Εννιά ετών ήμουν όταν πήγα στο γήπεδο πρώτη φορά».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν με χαροποιεί η εξέλιξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο πάνω από όλα. Σίγουρα ήταν αδικία, το συζητάω με τα παιδιά, έδειξε ότι είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και μπορούσε να το πάρει. Θα το έπαιρνε αν δεν γινόντουσαν αυτά τα σκηνικά».

Για τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: «Να παιχτεί ποδόσφαιρο θέλω πάνω από όλα και να μην διακοπεί το παιχνίδι! Να δείξει ποιος είναι καλύτερος και να το κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πολύ καλά στοιχεία, είναι ισοδύναμες ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ