Ολυμπιακός: Δεν «κρατιέται» ο Σεμπά

Ολυμπιακός: Δεν «κρατιέται» ο Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των πρωταθλητών προπονήθηκε και χθες σε φουλ ρυθμούς ενώ καλά είναι τα νέα και για τον Ελαμπντελαουί

Έτοιμος για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι ο Σεμπά και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των «ερυθρόλευκων θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Σεμπά προπονήθηκε και το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς δείχνοντας την μεγάλη του επιθυμία να παίξει εναντίον της Λιβαδειάς, γεγονός που κάνει τον Λεμονή να χαμογελά. Ο 57χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού ποντάρει πολλά στον Σεμπά και αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής (σαν αλλαγή) στο ματς του επόμενου Σαββάτου.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του Λεμονή για το ματς με τους Βοιωτούς. Σε ότι αφορά τον Αλμπέρτο Μποτία, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε χθες.

Φιλική νίκη με 4-2

Το μεσημέρι έγινε στου Ρέντη φιλικό ματς με την πρώτη ομάδα ν’ αντιμετωπίζει την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ήταν ένα «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες του Λεμονή και το αποτέλεσμα ήταν 4-2. Δύο γκολ σημείωσε ο Ζιλέ κι από ένα οι Καρσελά, Κούτρης. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Λεμονής «ανέβασε» στην πρώτη ομάδα και τρεις μικρούς απ’ τους Νέους.

*Ο Λεμονής ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες του ότι την Κυριακή θα έχουν ρεπό ενώ η προπόνηση της Δευτέρας θα είναι πρωινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ