Τέλος ο Καμπετσής από τον Παναθηναϊκό, συνεχίζει στην ουγγρική Ντιοσγκιόρ

Τέλος ο Καμπετσής από τον Παναθηναϊκό, συνεχίζει στην ουγγρική Ντιοσγκιόρ

Ο Αργύρης Καμπετσής έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουγγρική Ντιόγκσιορ.

Παρελθόν αποτελεί απ’ τον Παναθηναϊκό έπειτα από μία πενταετία ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος έλυσε την Τετάρτη (19/7) το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουγγρική Ντιόγκσιορ.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε τεθεί εκτός πλάνων απ’ την περασμένη σεζόν και είχε ειδοποιηθεί απ’ τις αρχές της προετοιμασίας να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έλαβε ένα μέρος του τελευταίου χρόνου του στους «πράσινους» ως αποζημίωση και την Πέμπτη (20/7) θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Ντιοσγκιόρ.

Διαβάστε επίσης: Είναι δύσκολη η ύλη του Μαρτίνεθ

Η νέα ομάδα του Καμπετσή είναι νεοφώτιστη στην ουγγρική Λίγκα κι έχει ως προπονητή της τον Ρώσο Σεργκέι Κουζνέτσοφ, άλλοτε βοηθό του Λάζλο Μπόλονι επί των ημερών του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας φορ ανήκε στον Παναθηναϊκό από το 2018 (είχε κι έναν δανεισμό στην ολλανδική Βίλεμ τη σεζόν 2021/22) και μέτρησε 67 συμμετοχές και 7 γκολ με τους «πράσινους» σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ