«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Χόλσγκροουβ»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Χόλσγκροουβ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο Σκωτσέζο μέσο της Πάσος Φερέιρα, Τζόρνταν Χόλσγκροουβ.

Ακόμη ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά στον Ολυμπιακό «έσκασε» τις τελευταίες ώρες και έρχεται από την Πορτογαλία. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η «Record», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον 23χρονο Σκωτσέζο μέσο της Πάσος Φερέιρα, Τζόρνταν Χόλσγκροουβ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του και πέρσι, στην πρώτη χρονιά στην πορτογαλική ομάδα, κατέγραψε 27 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ. Είναι αμυντικό χαφ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αγγλία και τη Ρέντινγκ, χωρίς να έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Σέντερ-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό!

Έχει παίξει δανεικός στην ισπανική Ατλέτικο Μπαλεάερες, πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές ενώ για δύο χρόνια ήταν στη Θέλτα, κάνοντας 6 εμφανίσεις με 1 γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ είχε 52 ματς με τη δεύτερη (με 6 γκολ και 2 ασίστ). Στη συνέχεια μετακόμισε στην Πορτογαλία για την Πάσος Φερέιρα με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ