Μπότο στο αντίο του: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς» (pic)

Μπότο στο αντίο του: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς» (pic)

Ο Ζοσέ Μπότο αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και επέλεξε να στείλει το δικό του μήνυμα, στο αντίο του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ζοσέ Μπότο και ο ΠΑΟΚ αποφάσισαν και ανακοίνωσαν την κοινή λύση της συνεργασίας τους, με τον Πορτογάλο να επιλέγει να πει το «αντίο» του με ένα μήνυμα προς τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ενάμισι χρόνο συνεργασίας οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως το κοινή συναινέσει διαζύγιο ανάμεσά τους είναι η καλύτερη λύση για όλους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» με Σάββα ο Ολυμπιακός

Παράπονό του πως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κάποιο τίτλο, όσο αυτός βρισκόταν εκεί, αλλά έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους μέσα στο σύλλογο για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά το μήνυμά του, μέσω των social media:

«Η Θεσσαλονίκη είναι μία μοναδική πόλη με εκπληκτική ατμόσφαιρα και η αγάπη μαζί με το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχει ο σύλλογος. Ελπίζω μία μέρα η αγάπη τους για την ομάδα να είναι συνυφασμένη με την επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Παράλληλα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το προνόμιο που είχα να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους καθημερινά. Οι προσπάθειες απ’ όλη την ομάδα, το τεχνικό τιμ, μαζί με τους γιατρούς, αναλυτές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, διατροφολόγους, ήταν ανεκτίμητης αξίας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που… δίνουν την καρδιά και την ψυχή τους για να κάνουν το κλαμπ όσο το δυνατόν καλύτερο κάθε μέρα.

ΠΑΟΚ, θα είμαι πάντα ένας από εσάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Boto (@jboto.04)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ