Το αντίο του Ενρίκε στην Καραμπάγκ (pic)

Το αντίο του Ενρίκε στην Καραμπάγκ (pic)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της Καραμπάγκ καθώς ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Πέδρο Ενρίκε μετά από 9 μήνες στο Μπακού αποχαιρέτησε σήμερα τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Καραμπάγκ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να επιστρέψει στην Τούμπα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

«Ευχαριστώ την Καραμπάγκ και όλους τους ανθρώπους του Αζερμπαϊτζάν για αυτή τη σεζόν που περάσαμε μαζί. Αυτές ήταν εντυπωσιακές στιγμές για μένα και θα θυμάμαι πάντα με πολύ αγάπη όλους αυτούς τους 9 μήνες που περάσαμε! Πάντα προσπαθούσα να βάλω τα δυνατά μου και να παίζω με καρδιά γιατί πάντα ήταν και πάντα θα είναι η χαρά μου το ποδόσφαιρο.

Φεύγω έχοντας ευγνωμοσύνη για αυτή την μεγάλη ευκαιρία να παίξω για τον λαό του Άγκνταμ! Σε όλους τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, το προσωπικό και τους οπαδούς, θέλω να πω ότι σας ευχαριστώ για όλα και μια μεγάλη αγκαλιά, ο Θεός να σας ευλογεί όλους, -Πέδρο Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ