Μπακογιάννης: «Έτοιμο το 2026 το γήπεδο του Παναθηναϊκού – Πάρκο στην Λ. Αλεξάνδρας» (vid)»

Μπακογιάννης: «Έτοιμο το 2026 το γήπεδο του Παναθηναϊκού – Πάρκο στην Λ. Αλεξάνδρας» (vid)»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στο OPEN TV και σημείωσε ξανά πως το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα είναι έτοιμο το 2026. Τι είπε και για την Λ. Αλεξάνδρας.

Στην εκπομπή του OPEN, «καλήμερα Ελλάδα» ήταν σήμερα καλεσμένος ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει ξανά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Είπε πως το γήπεδο των «πρασίνων» θα είναι έτοιμο το 2026, ενώ ξεκαθάρισε πως πρώτα θα μπει μέσα ο Παναθηναϊκός και μετά θα γκρεμιστεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Στην θέση της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού», ο δήμαρχος ανέφερε πως θα γίνει ένα πάρκο.

Διαβάστε επίσης:«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες» (vids)

«Ναι απολύτως. Όλοι μιλάμε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, και καλά κάνουμε, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο απ’ αυτό. Είναι μία συνολική ανάπλαση στην περιοχή που έχει από νέες υποδομές (δρόμους, φώτα, δίκτυα) μέχρι και πράσινο, πολύ πράσινο, το 50%. Μιλάμε για μία νέα πόλη μέσα στην πόλη. Είναι μεγάλη υπόθεση».
«Το 2026 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με το κλειδί στο χέρι. Με το που παραδίδεται το γήπεδο στην ομάδα, γκρεμίζεται η Λεωφόρος κι εκεί κερδίζουμε ένα πάρκο, το οποίο ενώνεται με ένα άλλο πάρκο που φτιάχνουμε από πίσω αυτή την περίοδο, το πάρκο »Ελευθέριου Βενιζέλου». Πριν από 1,2,3 χρόνια ήταν εντελώς ξεχασμένο. Ντροπή τώρα στο κέντρο της Αθήνας να υπάρχει ένα πάρκο σε τέτοια κατάσταση και τώρα γίνεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πάρκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ