Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία και Λανς: Η προθεσμία και τα εκατομμύρια που βάζουν στο τραπέζι οι Γάλλοι

Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία και Λανς: Η προθεσμία και τα εκατομμύρια που βάζουν στο τραπέζι οι Γάλλοι

Νέες αναφορές στη Γαλλία για το ζωηρό ενδιαφέρον της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία.

Είναι το πιο hot όνομα του εφετινού μεταγραφικού καλοκαιριού. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, με τον Λιβάι Γκαρσία να παραμένει στο επίκεντρο της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας.

Ο εκρηκτικός άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Λανς, με τις κρούσεις των Γάλλων προς την πλευρά της ΑΕΚ να είναι διαρκείς.

Η γαλλική ομάδα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Λιβάι, με την L’Équipe να φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα.

Οπως τονίζουν στη Γαλλία, η Λανς έχει θέσει προθεσμία μέχρι και τις 15 Αυγούστου για τον 25χρονο επιθετικό. Αν μέχρι τότε δεν υπάρξει λευκός καπνός στην υπόθεση, τότε η ομάδα του Φρανκ Εζ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Παράλληλα, η L’Équipe, υπογραμμίζει πως ο σύλλογος του γαλλικού βορρά θέλει να επενδύσει ένα ποσό μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία.

Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί η μεταγραφική υπόθεση, με τις διαθέσεις της ΑΕΚ να είναι εδώ και καιρό γνωστές. Οι «κιτρινόμαυροι» του Ματίας Αλμέιδα σκοπεύουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Λιβάι Γκαρσία, ενώ δεν προτίθενται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ένα ποσό κάτω των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ