Αρης: Στην τελική ευθεία για Αραράτ, ατομικό ο Μπράμπετς

Αρης: Στην τελική ευθεία για Αραράτ, ατομικό ο Μπράμπετς

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα – Ολοκληρώνεται αύριο (2/8) η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Αραράτ.

Την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού με την Αραράτ (3/8, 21:15) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League συνέχισε ο Αρης.

Η προπόνηση της Τρίτης (1/8) περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική, με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο (2/8) ο Αρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του και ο τεχνικός της ομάδας, Τόλης Τερζής, θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την Αραράτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική) με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, παραμονή του δεύτερου αγώνα με την FC Ararat-Armenia (03/08, 21:15), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League, η προπόνηση της ομάδας μας θα γίνει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Τετάρτη (02/08), η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, Απόστολου Τερζή και του Μόουζες Οντουμπάτζιο θα διεξαχθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή της FC Ararat-Armenia (θα ακολουθήσει, στις 19:00, προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ