Μεγάλη κίνηση με Μαρκίνιος ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ (vid)

Μεγάλη κίνηση με Μαρκίνιος ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μαρκίνιος, 20χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ της Άρσεναλ!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στην αγορά και ετοιμάζεται για ακόμη μία προσθήκη που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο λόγος για τον εκρηκτικό 20χρονο εξτρέμ της Άρσεναλ, Μαρκίνιος, ο οποίος ετοιμάζεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του πολύ γρήγορου ακραίου επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού. Η αγγλική ομάδα είχε επενδύσει τρεισήμισι εκατομμύρια για την αγορά του νεαρού ποδοσφαιριστή από το Σάο Πάολο πριν από ένα χρόνο. Ωστόσο λόγω της πολυκοσμίας στις μέσοεπιθετικές θέσεις, ο Μίκελ Αρτέτα αποφάσισε ο Μαρκίνιος να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια, να εξελιχθεί και να δείξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο το σπουδαίο ταλέντο του.

Διαβάστε επίσης: «Επίσημη πρόταση της Τράμπζονσπορ για Μασούρα»

Ο αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός έχει βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του την απίστευτη ταχύτητα, αλλά και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση. Είναι ένας γνήσιος ακραίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ουσιαστικά αποκτάται για να αντικατασταθεί ο Κένεντι, ο οποίος κόπηκε πριν από λίγες ημέρες από το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο Μαρκίνιος ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, εντοπίστηκε από τους κατάσκοπους της Άρσεναλ, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε το 2021-22 με τη Σάο Πάουλο. Και οι Λονδρέζοι κέρδισαν τη μάχη με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες για να μπορέσουν να τον αποκτήσουν.

Το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νόριτς έχοντας 11 συμμετοχές ένα γκολ και μία ασίστ στο ίδιο διάστημα. Και στόχος της Άρσεναλ είναι να μπορέσει να εξοικειωθεί το ταχύτερο δυνατό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία και τα σχετικά δημοσιεύματα δεν κάνουν γνωστό εάν στον δανεισμό θα υπάρχει δυνατότητα του Ολυμπιακού να αποκτήσει με μεταγραφή το νεαρό μεσοεπιθετικό, έστω και με αρκετά υψηλή οψιόν, αλλά είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι θα ήθελα να έχουν αυτή την ευκαιρία, ειδικά εάν ποδοσφαιριστής ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ