Σενάρια για Γιόβιτς και Ολυμπιακό (vids)

Σενάρια για Γιόβιτς και Ολυμπιακό (vids)

Το όνομα του Λούκα Γιόβιτς, που το 2019 μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης για 63.000.000 ευρώ «έπεσε» στο τραπέζι για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα.

O Ολυμπιακός δουλεύει στο φουλ τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά τις μεταγραφές των Τζάκσον Πορόζο και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι μια ανάσα από το λιμάνι, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Παρόλα αυτά, ο Μαροκινός «killer» δεν έχει κλείσει οριστικά ακόμα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον στράικερ που θα φέρει στην ομάδα ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με το νέο όνομα που ακούγεται να είναι αυτό του Λούκα Γιόβιτς.

Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σέρβος στράικερ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, δεν αποκλείεται η Φιορεντίνα στην οποία και ανήκει να σκεφτεί να τον πουλήσει από το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Sportday», που επικαλείται πληροφορίες από τη Σερβία, ο Γιόβιτς είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και είναι πιθανό να απασχολήσει. Φυσικά πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου, που αυτή τη στιγμή έχει αξία 8.000.000 ευρώ, ενώ το 2019 έχει πραγματοποιήσει μεταγραφή 63.000.000 ευρώ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρβος επιθετικός ανήκει εδώ και έναν χρόνο στη Φιορεντίνα, η οποία τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σε 50 συμμετοχές είχε 13 γκολ και 5 ασίστ, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Europa Conference League. Από το 2019 μέχρι πέρσι ο Γιόβιτς στη «βασίλισσα» όπου και ήταν έπαιξε 51 φορές και σκόραρε 3 τέρματα, αλλά δεν βρήκε τον χρόνο που ήθελε λόγω του Καρίμ Μπενζεμά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν σπουδαίο επιθετικό που είναι σε εξαιρετική ηλικία (26 ετών) και σκοράρει ακατάπαυστα, κάνοντας μυθικά πράγματα στη Γερμανία με την Άιντραχτ από το 2018 έως το 2019 που πουλήθηκε με 93 συμμετοχές, 40 γκολ και 10 ασίστ. Είναι μέλος της εθνικής Σερβίας από το 2018 με 30 ματς και 10 γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ