ΠΑΣ Γιάννινα: Κλείνει Παμλίδη, «βλέπει» Τουράμ

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλείνει Παμλίδη, «βλέπει» Τουράμ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να έχει καταθέσει πρόταση και στον Ροτζέριο Τουράμ.

«Ψώνια» από την υποβιβασμένη Κέρκυρα ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει στραφεί πλέον στο κομμάτι της μεταγραφικής του ενίσχυσης.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκεται πολύ κοντά στους Ηπειρώτες είναι ο Γιώργος Παμλίδης. Ο νεαρός επιθετικός που αγωνιζόταν στο νησί των Φαιάκων τα τελευταία τρία χρόνια φέρεται να έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες τον ΠΑΣ εμφανίζονται σχεδόν σίγουρο ότι ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα είναι ο ένας από τους παίκτες που θα καλύψουν τη μια θέση της επίθεσης, καθώς οι Σολτάνι και Μπερτρά θα αποχωρήσουν όπως όλα δείχνουν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η παραμονή των Χελγκβιστ και Κόντε.

Πέραν του Παμλίδη, όμως, ακόμη ένας παίκτης της Κέρκυρας βρίσκεται στα «ραντάρ» του ΠΑΣ. Αυτός είναι ο Ροτζέριο Τουράμ, με τους ανθρώπους των Γιαννιωτών να έχουν χυτπήσει την πόρτα του.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με τους νησιώτες, το οποίο όμως αναμένεται να λυθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες, με τον ίδιο να μην βιάζεται να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ