Ολυμπιακός : Πρώτος στόχος του Μαρτίνς ο Πεδράο

Ολυμπιακός : Πρώτος στόχος του Μαρτίνς ο Πεδράο

Ο Πεδράο φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Μαρτίνς για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με την ενίσχυσή του στην αμυντική γραμμή να κρίνεται επιτακτική από τον νέο προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, ειδικά για τις θέσεις της άμυνας.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ερυθρόλευκων είναι ο Πεδράο. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Γκιμαράες, πρώην ομάδα του Μαρτίνς και αποτελεί προσωπική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού.

Βέβαια για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Πεδράο θα πρέπει να πληρώσει αδρά την πορτογαλική ομάδα, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Η Γκιμαράες δεν θα έλεγε «όχι» στην πώληση του Βραζιλιάνου στόπερ, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ και ο ίδιος ο Πεδράο θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Ο Πεδράο ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκοϊάς και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Γκιμαράες, με την οποία μετρά 87 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ