Ολυμπιακός : Δυο Έλληνες για μια πλευρά «δυναμίτη»

Ολυμπιακός : Δυο Έλληνες για μια πλευρά «δυναμίτη»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Γιάννης Μασούρας μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει τις προτεραιότητες από την ελληνική αγορά και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το «ναι» του Πέδρο Μαρτίνς που έχει τσεκάρει πολύ καλά και τους δυο παίκτες και μια πλευρά που μπορεί να είναι «δυναμίτης» για την ομάδα του λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία ανασυγκρότησης. Κι από την στιγμή που οι υποχρεώσεις της ομάδας του λιμανιού ολοκληρώθηκαν πριν από οκτώ μέρες, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το πλάνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει περάσει στο στάδιο εφαρμογής. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Πέδρο Μαρτίνς. Συζητούν και αναλύουν τις καλύτερες επιλογές για το ρόστερ των πειραιωτών, με στόχο φυσικά την δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως κοιτάζει με ενδιαφέρον όλες τις περιπτώσεις των καλών παικτών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, ειδικά μάλιστα τους Έλληνες καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία των ερυθρόλευκων να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ. Στόχος φυσικά είναι ν’ αποκτηθούν παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον Ολυμπιακό και θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.

Αυτή την στιγμή λοιπόν το βάρος του Ολυμπιακού έχει «πέσει» σε δύο περιπτώσεις. Από την μία πλευρά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και από την άλλη ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας. Δυο παίκτες που είναι σε θέση να δώσουν πράγματα στην ομάδα του Πειραιά και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι η δημιουργία μιας πλευράς που θα είναι «δυναμίτης» καθώς ο Μασούρας (σε ρόλο δεξιού μπακ) και Λάζαρος σε ρόλο εξτρέμ μπορούν να κάνουν την διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Αμφότεροι έλαμψαν στο πρωτάθλημα. Έκαναν εξαιρετικές σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε πολλά dvd με τους δύο παίκτες. Είπε και αυτός το «οκέι» ξεχωρίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έδειξαν Λάζαρος και Μασούρας κατά την διάρκεια της σεζόν. Και είναι ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως οι δύο παίκτες που προαναφέραμε είναι σε θέση να συνθέσουν ένα «δίδυμο» που μπορεί να δώσει πολλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο 22χρονος αμυντικός των «βυσσινί» είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και σαν χαφ, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την συγκεκριμένη μεταγραφική επιλογή. Σε αρκετά ματς άλλωστε της σεζόν αγωνίστηκε μπροστά από τον μπακ δείχνοντας ότι είναι παίκτης που έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η παρουσία Ελλήνων παικτών στο ρόστερ της ομάδας και έχουν αποφασίσει να ποντάρουν στο ελληνικό στοιχείο. Οι δύο παίκτες που προαναφέραμε είναι η αρχή και όλοι περιμένουν την απόφαση του Χριστοδουλόπουλου αλλά και την εξέλιξη των συζητήσεων με την Λάρισα για τον Μασούρα. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο 22χρονος μπακ χαφ έχει συμβόλαιο με την θεσσαλική ομάδα.

Σε περίπτωση πάντως που ο Ολυμπιακός καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό του τον Χριστοδουλόπουλο και τον Μασούρα θα έχει κάνει δύο εξαιρετικές κινήσεις στην προσπάθεια του για επιστροφή στην κορυφή. Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι κινούνται με δυναμικό τρόπο και στην ελληνική αγορά για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ