«Βόμβα» της «Daily Mail»: «Ανησυχία στην UEFA για τον τελικό του Conference – Προσχεδιασμένο το ραντεβού οπαδών ΑΕΚ και Ντιναμό»

«Βόμβα» της «Daily Mail»: «Ανησυχία στην UEFA για τον τελικό του Conference – Προσχεδιασμένο το ραντεβού οπαδών ΑΕΚ και Ντιναμό»

Έντονη ανησυχία της UEFA για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στην «OPAP Arena» σύμφωνα με την «Daily Mail» που κάνει λόγο για «ραντεβού» οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στην UEFA σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League στην «Opap Arena» μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν και τον θάνατο του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Daily Mail», υπάρχει έντονη ανησυχία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και μεγάλος προβληματισμός για το γήπεδο της ΑΕΚ και την ασφάλεια τέλεσης του τελικού τον ερχόμενο Μάιο.

Μάλιστα το ρεπορτάζ των Άγγλων κάνει λόγο για «προσχεδιασμένο ραντεβού» και μάλιστα βασίζει αυτή την τοποθέτηση σε βίντεο που κυκλοφορούν στο Twitter. Συγκεκριμένα, το βρετανικό μέσο αναφέρει πως «υπήρχαν αρχικές υποψίες ότι η μοιραία σύγκρουση ανάμεσα σε αντίπαλα σύνολα οπαδών των ultras ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ωστόσο νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter αφηγούνται την ιστορία ενός προσχεδιασμένου ραντεβού».

Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις κάμερες και υπογραμμίζεται πως «οι άσχημες σκηνές προκάλεσαν φόβους από την UEFA ότι ο χώρος μπορεί να μην είναι ασφαλής για τη φιλοξενία του τελικού της Conference League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι «ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα ταξιδέψει στη χώρα την Τετάρτη για να έχει συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την πρόσφατη βία των οπαδών. Κυβερνητικά στελέχη του αθλητισμού έχουν επίσης προσκληθεί σε συνομιλίες αφού δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και τέσσερις νοσηλεύτηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ