Το διπλό πράσινο ταμπλό και η αγωνία στο κόκκινο!

Το διπλό πράσινο ταμπλό και η αγωνία στο κόκκινο!

Από την μία πλευρά οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την πώληση της ΠΑΕ. Από την άλλη οι κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το πλάνο Athens alive. Ο χρόνος που «τρέχει» και η μεγάλη αγωνία των οπαδών του τριφυλλιού για την «επόμενη μέρα».

Το μέλλον του Παναθηναϊκού παίζεται αυτή την στιγμή σε δύο ταμπλό και οι φίλοι των πράσινων περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις στην ομάδα του τριφυλλιού. Την στιγμή που η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο «μηδέν» είναι σε εξέλιξη δυο διαφορετικές διαδικασίες για την διευθέτηση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος.

Από την μια πλευρά οι συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την πώληση της ΠΑΕ και από την άλλη το πλάνο σωτηρίας των πράσινων από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το Athens alive. Αυτή την στιγμή και τα δύο πρότζεκτ είναι στο προσκήνιο, είναι «πάνω στο τραπέζι» για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Σε μια περίοδο που τα προβλήματα απειλούν το μέλλον των πράσινων καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σε ότι αφορά τις συζητήσεις του Αλαφούζου με τον Παϊρότζ, υπάρχει η καταληκτική ημερομηνία, 15 Ιουνίου. Οι επαφές συνεχίζονται και δεν είναι τυχαίο πως εκπρόσωπος του Ταϊλανδού επιχειρηματία έχει συνομιλήσει με τον νέο τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Νίκο Νταμπίζα. Το θέμα βέβαια είναι ο οικονομικός έλεγχος που θα γίνει στην ΠΑΕ από την πλευρά του Παϊρότζ και όλοι περιμένουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Είναι λοιπόν προφανές ότι τα πάντα σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συμφωνίας ανάμεσα σε Αλαφούζο και Panasia θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ελέγχου. Πολλοί μάλιστα θεωρούν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος. Οι τελευταίες πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως ο έλεγχος ξεκίνησε σήμερα και θα χρειαστούν κάποιες εβδομάδες μέχρι την ολοκλήρωση του.

Φωνάζει παρών ο Γιαννακόπουλος!

Αυτό πάντως που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι η στάση που έχει κρατήσει το τελευταίο διάστημα ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι ξεκάθαρο πως ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού προχωρά (μαζί με τους συνεργάτες του) το πρότζεκτ Athens alive. Κι αυτό αν μη τι άλλο φανερώνει μια δυναμική από πλευράς Γιαννακόπουλου.

Πολλοί ίσως να περίμεναν αλλαγή τακτικής από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού, όταν έγινε γνωστή η αρχική συμφωνία Αλαφούζου – Panasia. Είναι όμως ξεκάθαρο πως ο Γιαννακόπουλος δεν είχε καμιά διάθεση να αποσύρει το πλάνο του. Αντίθετα μάλιστα, έχει φροντίσει να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις δείχνοντας πως το Athens alive είναι «πάνω στο τραπέζι» ως επιλογή σωτηρίας του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει σημαντικές τοποθετήσεις από τον εκπρόσωπο της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ. Τοποθετήσεις που στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με την δυναμική του συγκεκριμένου σχεδίου.

Είναι επίσης πολύ σημαντική εξέλιξη η δήλωση που έκανε ο Αλεξάντερ στο CNN Greece, με την οποία αποκαλύπτει πως μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη, με θέμα συζήτησης το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στην απόφαση του τελευταίου ν’ ασχοληθεί ενεργά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ξεκινώντας από το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου. Είναι και αυτή μια κίνηση που φανερώνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις και είναι έτοιμος να προχωρήσει με το Athens alive.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ