Οριστικά την Πέμπτη ο Νταμπίζας

Οριστικά την Πέμπτη ο Νταμπίζας

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει τα σημαντικά ραντεβού από Παρασκευή. Βλέπει πιθανότατα τον τελικό του Europa League.

Στη Σκωτία για σεμινάριο που αφορά τη διοίκηση των ποδοσφαιρικών ομάδων παραμένει ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενδεχομένως, μάλιστα, να μεταβεί την Τετάρτη και στη Λιόν για να παρακολουθήσει και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μαρσέιγ. Την Πέμπτη, λοιπόν, θα βρίσκεται στην Αθήνα και ουσιαστικά από την επόμενη μέρα θα πιάσει δουλειά. Το πότε θα ανακοινωθεί δεν είναι ξεκάθαρο. Ίσως γίνει, άλλωστε, μία τελευταία επαφή για αυτό το θέμα μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Τα πλέον σημαντικά θέματα που θα κληθεί να τρέξει ο Νταμπίζας είναι αυτό του προπονητή με τον Γιώργο Δώνη να είναι το ακλόνητο φαβορί (οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είναι σε ανοιχτή γραμμή), αλλά και της ανανέωσης των συμβολαίων των Λουντ, Δώνη. Επίσης, θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει με όρους που θα ανταποκρίνονται στο νέο μπάτζετ που έχει στο μυαλό του ο Αλαφούζος, ποδοσφαιριστές, όπως οι Λουτσιάνο, Μουνιέ, Ινσούα, Γιόχανσον (οι Αλτμαν, Κουλιμπαλί δεν έχουν μεγάλα συμβόλαια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ