Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Μπουζούκης

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει στον Παναθηναϊκό γι’ ακόμα δύο χρόνια.

Ναι στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια είπε ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο 20χρονος (γεννήθηκε στις 27/3/98 στην Πρέβεζα), έμενε ελεύθερος, αλλά το «τριφύλλι» του κατέθεσε προσφορά για να παραμείνει κι έτσι απάντησε θετικά, παρά το έντονο φλερτ που φέρεται να είχε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπουζούκης ήρθε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού την περίοδο 2012-13 και το περασμένο καλοκαίρι προωθήθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τον είχε πάρει και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος ως αλλαγή (συνολικά 54 λεπτά συμμετοχής).

Με δεδομένο τον περιορισμό μεταγραφών, τη νέα σεζόν αναμένεται να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο. Οι «πράσινοι» περιμένουν το συντομότερο απάντηση κι από τον 20χρονο στόπερ Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος εμφανίζεται σκεπτικός προς το παρόν.

Happy to announce that 20year old talented midfielder @giannisbouzoukis , renewed his contract with @fcpanathinaikos for another two years! #paofc #panathinaikosfc ?⚽?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sports Action (@sportsaction.gr) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ