«Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Ροντρίγκες»

«Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Ροντρίγκες»

Νέο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει ο Κάρλος Ροντρίγκες, σύμφωνα με τους Μεξικάνους.

Δημοσιεύματα από το Μεξικό συνδέουν ξανά το όνομα του Παναθηναϊκού με τον 26χρονο Μεξικανό, Κάρλος Ροντρίγκες.

Ο παίκτης είχε ακουστεί ξανά μέσα στο καλοκαίρι για τους «πράσινους, όμως δεν υπήρξαν νεώτερα για την περίπτωση του. Ο Ροντρίγκες ανήκε στην Κρουζ Αζούλ και μάλιστα χθες ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Σάντος Λαγκούνα.

Ο 26χρονος κεντρικός έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δύο ομάδων από την Ολλανδία, αλλά και μιας ακόμη από το Μεξικό. Ανάμεσα σε αυτές, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δείξει το εντονότερο ενδιαφέρον ανάμεσα στις τέσσερις συνολικά ομάδες που τον «κοιτάνε».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε ξανά προσπαθήσει να πάρει παίκτη ο οποίος άνηκε στην Κρουζ Αζούλ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντούνα.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε δείξει πόσο ήθελε τον παίκτη στην ομάδα του την περσινή χρονιά, όμως οι διαπραγματεύσεις «πάγωσαν».

Ο Κάρλος Ροντρίγκες αγωνίζεται στην Κρουζ Αζούλ από τον Ιανουάριο του 2022. Στον 1,5 χρόνο που αποτελεί μέλος της ομάδας, έχει κάνει συνολικά 58 εμφανίσεις με 5 γκολ και 8 ασίστ.

Σε περίπτωση που έρθει στον Παναθηναϊκό, θα είναι η πρώτη του εμπειρία έξω από την χώρα του, καθώς στα 26 του έχει αγωνιστεί σε Κρουζ Αζούλ, Μοντερέι και Τολέδο.

Το συμβόλαιο του με την μεξικάνικη ομάδα λήγει τον Δεκέμβρη του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ